Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi probleme pentru ING Bank: Serviciul HomeBank a devenit nefunctional vineri dupa-masa (FOTO)

B1 B1,
Noi probleme pentru ING Bank: Serviciul HomeBank a devenit nefunctional vineri dupa-masa (FOTO)

Serviciul Home'Bank al ING Bank a devenit nefunctional vineri dupa-masa, problemele fiind sesizate de mai multi clienti ai bancii pe pagina de Facebook a institutiei de credit. Mai mult, clientii ING Bank. continuă pe B1

Noi probleme pentru clientii ING: Am identificat problema si lucram la remedierea ei

O parte dintre utilizatorii serviciului de internet banking al ING intampina dificultati la conectare, problema fiind identificata, au anuntat reprezentantii bancii, pe Facebook. 'O parte.

Serviciul de internet banking al ING Bank functioneaza, dupa o ora si jumatate in care a generat erori

Serviciul HomeBank al ING Bank a fost nefunctional vineri dupa-masa, pentru aproape o ora si jumatate, problemele fiind sesizate de mai multi clienti ai bancii pe pagina de Facebook a institutiei de credit. Mai mult, clientii ING Bank atrag atentia ca sumele aferente unor plati facute la sfarsitul lunii august la POS-urile Bancii Transilvania au fost retrase din cont de doua ori.

Probleme pentru Cristi Borcea. Fostul sef din Stefan Cel Mare a ajuns la spital cu suspiciune de afectiune cardiaca

Probleme pentru Cristi Borcea. Fostul sef din Stefan Cel Mare a ajuns joi seara de urgenta la spital in urma unor probleme cardiace. Cristi Borcea purta un trening gri cu gluga si era intubat, potrivit.

Probleme pentru Cristiano Ronaldo. Avionul personal al portughezului, accident in Barcelona (FOTO)

Probleme pentru Cristiano Ronaldo. Avionul personal al fotbalistului a fost implicat, luni, intr-un accident pe aeroportul El Prat din Barcelona. in acel moment Ronaldo se afla cu echipa in Germania .

UPDATE/ Probleme pentru Samsung: Peste 90% dintre utilizatorii Note 7 din Europa au solicitat inlocuirea telefoanelor// Pozitia Samsung

UPDATE: in urma publicarii articolului Probleme pentru Samsung: Peste 90% dintre utilizatorii Note 7 din Europa au solicitat inlocuirea telefoanelor, compania a transmis redactiei b1. ro.

EY: Transportul public are nevoie de noi politici pentru a fi mai eficient si pentru fluidizarea traficului

Transportul in comun are nevoie de noi politici publice pe care autoritatile locale trebuie sa le gandeasca, astfel incat acesta sa fie corelat cu nevoile si obiceiurile calatorilor, pentru a fi mai eficient si pentru fluidizarea traficului, scop in.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )