Libnet.ro
UNICEF

18:46

Noi produse finantate prin Rabla pentru electrocasnice. Romanii vor putea lua si laptopuri si tablete

Adevărul Adevărul,
Noi produse finantate prin Rabla pentru electrocasnice. Romanii vor putea lua si laptopuri si tablete

Programul Rabla pentru electrocasnice va fi suplimentat cu doua noi categorii de produse, respectiv tablete si laptopuri, a declarat, joi, in conferinta de predare - primire mandat, noul ministru al Mediului, Apelor si Padurilor, Mircea Fechet, care, insa, nu a oferit detalii despre data de incepere a acestui program. continuă pe Adevărul

Peste 4.000 de masini electrice au fost rezervate prin Rabla Plus

Peste 4. 000 de masini electrice au fost rezervate prin Rabla Plus, un program al carui buget s-a epuizat cu mult inainte de finalul anului si pentru care s-a aprobat o suplimentare de 60 milioane de lei, a declarat, miercuri, la conferinta From City to Smart City, Mircea Fechet, secretar de stat in Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor MMAP), noteaza Agerpres. Am avut in acest an in Rabla Plus cel mai mare buget din istoria programului, respectiv 140 de milioane de lei si care s-a epuizat mult inainte de a se termina anul. A fost cu siguranta anul masinilor electrice. Avem deja peste 4. 000 de masini rezervate in cadrul acestui program. Masini care vor ajunge sau au ajuns deja pe strazile Romaniei. Practic, a finantat cat s-au finantat in toti anii de la inceputul acestui program, a spus Fechet.

Noi produse care completeaza ecosistemul Huawei si revolutioneaza productivitatea mobila

Toamna aceasta, Huawei a lansat noi produse care completeaza ecosistemul propriu si ofera utilizatorilor o experienta excelenta in materie de productivitate mobila, bazata pe inovatie si tehnologii noi de inalta calitate. Printre produsele recent lansate se numara dispozitive purtabile, laptopuri, dar si un nou smartphone.

Ludovic Orban anunta noi interdictii. Ce nu mai pot face romanii in pandemie

Ludovic Orban vine cu noi precizari despre situatia actuala. Ce nu vor mai putea face romanii in pandemie? Cetatenii au parte de noi restrictii. Ce urmeaza sa se schimbe in viitorul apropiat? Noi restrictii in pandemie. Anuntul lui Ludovic Orban Premierul Romaniei a declarat in cursul zilei de luni faptul ca obiectivul principal al Guvernului .

Avertisment pentru toti romanii: ANAF e cu ochii pe conturi. Se intampla si cu Revolut

De luna aceasta, Revolut va asigura IBAN in lei printr-un parteneriat cu Libra Bank. Dar asta poate fi si o veste proasta pentru romani care foloseau contul cu alt scop. Libra Internet Bank si.

E gratis la Digi |RCS-RDS pentru toti romanii: secretul ca sa profiti chiar acum

Digi |RCS-RDS are o multime de optiuni pe care le da gratuit abonatilor, dar prea putini beneficiaza de acestea. Cea de azi e direct pe telefonul tau si e un fel de completare pentru.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )