Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertisment pentru toti romanii: ANAF e cu ochii pe conturi. Se intampla si cu Revolut

Playtech Playtech,
Avertisment pentru toti romanii: ANAF e cu ochii pe conturi. Se intampla si cu Revolut

De luna aceasta, Revolut va asigura IBAN in lei printr-un parteneriat cu Libra Bank. Dar asta poate fi si o veste proasta pentru romani care foloseau contul cu alt scop. Libra Internet Bank si. continuă pe Playtech

Alerta pentru toti romanii cu WhatsApp: dispar mesajele fara sa faci nimic. Se intampla deja

O schimbare majora ajunge pe WhatsApp si toti utilizatorii sunt vizati. Desi s-a vorbit si in trecut de aceasta noutate, acum e oficial si trebuie sa fii foarte atent la mesaje. WhatsApp a.

E gratis la Digi |RCS-RDS pentru toti romanii: secretul ca sa profiti chiar acum

Digi |RCS-RDS are o multime de optiuni pe care le da gratuit abonatilor, dar prea putini beneficiaza de acestea. Cea de azi e direct pe telefonul tau si e un fel de completare pentru.

Se intampla la Kaufland cu preturile: toti romanii trebuie sa afle chiar acum

Kaufland a facut in aceasta dimineata un anunt foarte important pentru toti clientii sai din Romania. Kaufland a anuntat startul Black Friday 2020 in toate magazinele sale din.

CALIN POPESCU TARICEANU: Toti romanii trebuie testati pentru a avea un moment zero al luptei cu coronavirusul

Senatorul Calin Popescu Tariceanu sustine ca toti romanii trebuie testati pentru a avea un moment zero al luptei cu coronavirusul, acest lucru fiind posibil in cadrul unui Program national de testare.

Mancarurile gatite care ne ingrasa. Greseala pe care toti romanii o fac de sarbatori

Mancarurile traditionale sunt un chin pentru cei mai gurmanzi dintre noi, mai cu seama de sarbatori. Ce greseala facem cu totii la prepararea meselor de sarbatori? Care sunt obiceiurile deloc benefice pe care le au gospodinele? Ce greseli faci in bucatarie? Greseala pe care o fac romanii Mancarea facuta in casa e clar cea mai .

Greselile pe care toti romanii le fac cand poarta masca. Asa iti apare acneea de la ea

Masca de protectie a devenit un accesoriu indispensabil si recomandat de autoritati de la declansarea starii de urgenta si pana acum. insa, purtarea ei este o problema pentru multi romani. Cei mai multi spun ca au o senzatie de disconfort si ca nu pot respira bine, iar altii se plang de afectiuni la nivelul tenului, .

Antiviralul pe care toti romanii trebuie sa il ia in pandemie. Adina Alberts ii divulga proprietatile magice

Adina Alberts ii sfatuieste pe romani sa fie preventivi si sa se ingrijeasca in plus iarna aceasta. Medicul sustine ca ar trebui ca toti oamenii sa consume o anumita substanta magica. Ce spune specialistul si care este antiviralul dezvaluit de aceasta care ar face minuni? Antiviralul care trebuie consumat de toti romanii in pandemie. Sfaturile .

Ilinca Vandici a facut anuntul aseara, pentru toti fanii ei. A renuntat definitiv la ele

De azi, Ilinca Vandici pledeaza pentru realitate si naturalete. Prezentatoarea Bravo, ai stil! si-a anuntat fanii ca nu va mai folosi efecte si aplicatii pentru a-si edita fotografiile sau inregistrarile video postate pe retelele de socializare, indemand oamenii sa se iubeasca asa cum sunt. Ilinca Vandici, anunt pentru fani: renunta la filtre si aplicatii Ilinca .

Toti romanii sunt afectati: ce se intampla cu facturile la curent, de luna asta

In contextul pandemiei, cei mai multi romani nu se afla intr-o situatie economica foarte buna. Cu toate acestea, vor ajunge sa plateasca mai mult pentru achitarea facturii de energie.

Revolut, decizie importanta pentru toti clientii din Romania: cum primesti salariul direct in acel cont

Revolut vine cu o lansare importanta pentru clientii din Romania, in cadrul unui parteneriat cu Libra Internet Bank. Revolul va lansa si-n Romania conturi curente locale pentru clientii de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )