Libnet.ro
UNICEF

10:15

Noi proteste fata de modificarea legilor justitiei au avut loc in Bucuresti si in alte judete ale tarii: Respingeti legile injustitiei!

Hotnews Hotnews,
 Noi proteste fata de modificarea legilor justitiei au avut loc in Bucuresti si in alte judete ale tarii: Respingeti legile injustitiei!

Aproximativ 100 de oameni au protestat, joi seara, in fata Parlamentului, care continua dezbaterile pe legile justitiei. De asemenea, cateva sute de persoane au protestat si la Sibiu si la Timisoara, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Procurorul general al Romaniei: Modificarea legilor Justitiei va bulversa in mod sigur Justitia romana

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat joi, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii, ca modificarea legilor Justitiei va bulversa justitia romana, iar dorinta de a pune sub control acest domeniu este mai puternica decat ratiunea.

Am avut o intrevedere la Departamentul de Stat al SUA dupa reactia fata de modificarile Legilor Justitiei

Fostul premier Dacian Ciolos a anuntat ca a petrecut cateva zile la Washington, programul sau incluzand si o intrevedere informala la Departamentul de Stat al SUA, dupa reactia americanilor fata de modificarile Legilor Justitiei.

Derbedei si infractori, nu va vrem conducatori!. Noi proteste in Bucuresti si alte judete ale tarii

Circa 100 de oameni protesteaza, joi seara, impotriva incercarilor PSD-ALDE de a supune Justitia controlului politic, prin modificarea substantiala a Legilor Justitiei. Manifestatii sunt si la Sibiu.

VIDEO Cateva sute de clujeni protesteaza fata de adoptarea in Paralament a legilor justitiei: Nu vrem sa fim condusi de hoti

Cateva sute de clujeni au iesit in centrul orasului pentru a protesta fata de adoptarea legilor justitiei. Oamenii au scandat in fata sediului PSD si apoi au plecat in mars.

LIVE VIDEO Cateva sute de clujeni protesteaza fata de adoptarea in Parlament a legilor justitiei: Nu vrem sa fim condusi de hoti

Cateva sute de clujeni au iesit in centrul orasului pentru a protesta fata de adoptarea legilor justitiei. Oamenii au scandat in fata sediului PSD si apoi au plecat in mars.

LIVE VIDEO Cateva sute de clujeni au protestat fata de adoptarea in Parlament a legilor justitiei: Nu vrem sa fim condusi de hoti

Cateva sute de clujeni au iesit, miercuri seara, in centrul orasului pentru a protesta fata de adoptarea legilor justitiei. Oamenii au scandat in fata sediului PSD si apoi au plecat in mars.

Nu inteleg criticile opozitiei, care cere amanarea dezbaterilor Legilor Justitiei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, la Parlament, ca nu intelege criticile deputatilor opozitiei, care au cerut amanarea dezbaterilor legilor Justitiei, spunand ca nu poate fi conditionata o dezbatere parlamentara de moartea regelui Mihai.

TRAGEDIE iN FRANTA! A avut loc un ATAC ARMAT extrem de SANGEROS! BILANTUL mortilor (FOTO)

Un incident grav a avut loc luni dimineata pe aeroportul din Bastia, Franta. Un om a fost ucis cu un glont care i-a perforat craniul, iar alti doi au fost raniti, dintre care unul foarte grav. Atacatorul a.

Noi proteste la Parlament. Manifestatii au loc si la Sibiu si la Timisoara

Aproximativ 100 de oameni protesteaza, joi seara, in fata Parlamentului, care continua dezbaterile pe legile justitiei. De asemenea, cateva sute de persoane protesteaza la Sibiu si la Timisoara.

Dan Barna la dezbaterea legilor Justitiei: Noi, Parlamentul, nu putem dezbate? Hai sa plecam acasa daca suntem atat de idioti!

Dan Barna presedintele USR) a ridicat miercuri tonul de la prezidiu, acuzand faptul ca nu se dezbat amendamentele PSD-ALDE la legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor: Noi parlamentul nu putem dezbate? Suntem absurzi! Hai sa plecam acasa daca suntem atat de idioti!.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )