Libnet.ro
UNICEF

21:30

Procurorul general al Romaniei: Modificarea legilor Justitiei va bulversa in mod sigur Justitia romana

Adevărul Adevărul,
Procurorul general al Romaniei: Modificarea legilor Justitiei va bulversa in mod sigur Justitia romana

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat joi, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii, ca modificarea legilor Justitiei va bulversa justitia romana, iar dorinta de a pune sub control acest domeniu este mai puternica decat ratiunea. continuă pe Adevărul

Noi proteste fata de modificarea legilor justitiei au avut loc in Bucuresti si in alte judete ale tarii: Respingeti legile injustitiei!

Aproximativ 100 de oameni au protestat, joi seara, in fata Parlamentului, care continua dezbaterile pe legile justitiei. De asemenea, cateva sute de persoane au protestat si la Sibiu si la Timisoara, relateaza News. ro.

VIDEO Cateva sute de clujeni protesteaza fata de adoptarea in Paralament a legilor justitiei: Nu vrem sa fim condusi de hoti

Cateva sute de clujeni au iesit in centrul orasului pentru a protesta fata de adoptarea legilor justitiei. Oamenii au scandat in fata sediului PSD si apoi au plecat in mars.

LIVE VIDEO Cateva sute de clujeni protesteaza fata de adoptarea in Parlament a legilor justitiei: Nu vrem sa fim condusi de hoti

Cateva sute de clujeni au iesit in centrul orasului pentru a protesta fata de adoptarea legilor justitiei. Oamenii au scandat in fata sediului PSD si apoi au plecat in mars.

LIVE VIDEO Cateva sute de clujeni au protestat fata de adoptarea in Parlament a legilor justitiei: Nu vrem sa fim condusi de hoti

Cateva sute de clujeni au iesit, miercuri seara, in centrul orasului pentru a protesta fata de adoptarea legilor justitiei. Oamenii au scandat in fata sediului PSD si apoi au plecat in mars.

Nu inteleg criticile opozitiei, care cere amanarea dezbaterilor Legilor Justitiei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, la Parlament, ca nu intelege criticile deputatilor opozitiei, care au cerut amanarea dezbaterilor legilor Justitiei, spunand ca nu poate fi conditionata o dezbatere parlamentara de moartea regelui Mihai.

Am avut o intrevedere la Departamentul de Stat al SUA dupa reactia fata de modificarile Legilor Justitiei

Fostul premier Dacian Ciolos a anuntat ca a petrecut cateva zile la Washington, programul sau incluzand si o intrevedere informala la Departamentul de Stat al SUA, dupa reactia americanilor fata de modificarile Legilor Justitiei.

Procurorul general, despre sectia care va investiga magistratii: Ar trebui sa nu existe niciun fel de sectie. Pot spune doar un singur cuvant - discriminare

Procurorul general Augustin Lazar considera discriminare infiintarea unei sectii speciale care sa investigheze magistratii, spunand ca nu poate exista o structura care sa vizeze o categorie profesionala, nici macar magistratii, referindu-se la propunerea de infiintare a unei directii noi de investigare a magistratilor, in cadrul Parchetului General, relateaza News. ro.

Procurorul general: Dorinta de a controla justitia, mai puternica decat ratiunea

Augustin Lazar, procurorul general, afirma, referindu-se la modalitatea in care au fost votate miercuri amendamentele controversate la Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, ca exista o dorinta atat de mare de a pune sub control.

Procurorul general din Ucraina ii da lui Mihail Saakashvili termen de 24 de ore sa se predea

Procurorul general din Ucraina a declarat marti ca fostul presedinte georgian Mihail Saakashvili are termen 24 de ore pentru a se preda fortelor de ordine, dupa ce sustinatorii acestuia l-au ajutat sa scape, marti, din custodia politiei, transmite Reuters.

Procurorul general Augustin Lazar: Se pare ca DORINTA de a pune sub control JUSTITIA este MAI PUTERNICA decat REATIUNEA

Cu circ, scandal si chiar violente, legile justitiei merg totusi inainte prin Parlament. Joi, in comisia speciala, prezidata de Florin Iordache, incep discutiile pe legea care muta Inspectia ju.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )