Libnet.ro
UNICEF

15:30

Noi proteste fata de Revolutia fiscala a lui Dragnea si Tudose sunt anuntate pentru duminica seara in Bucuresti, in tara si in diaspora

România Liberă România Liberă,
Noi proteste fata de Revolutia fiscala a lui Dragnea si Tudose sunt anuntate pentru duminica seara in Bucuresti, in tara si in diaspora

Proteste fata de Revolutia fiscala, precum si fata de proiectele de modificare a legilor Justitiei sunt anuntate pentru duminica seara, atat in Bucuresti, cat si in mai multe orase din tara si in diaspora . continuă pe România Liberă

Noi proteste dupa revolutia fiscala a Guvernului: Sute de oameni au iesit in strada, la Timisoara

Modificarile fiscale continua sa-i scoata pe romani in strada. Peste 700 de oameni s-au adunat vineri in fata Prefecturii din Timisoara pentru a protesta fata de masurile adoptate de Guvern,.

Noi proteste fata de modificarile Codului Fiscal si ale legilor justitiei, in Bucuresti si in tara

Urmariti aici live https://www. privesc. eu/Arhiva/78818/Protest---M-am-saturat-sa-fiu-furat---protestul din Bucuresti intitulat M-am saturat sa fiu furat! ------------ *ACTUALIZARE 19:40 Aproximativ o suta de persoane protesteaza in aceasta seara la Iasi, in centrul orasului, fata de proiectul de modificare a Codului Fiscal, dar si a Legilor Justitiei. *ACTUALIZARE 19:26 Cei aproximativ 1. 000 de manifestanti adunati in Piata Victoriei din Capitala au plecat, in mars, catre sediul PSD de pe Soseaua Kiseleff. *ACTUALIZARE 19:15 Cele mai importante proteste sunt in acest moment la Bucuresti, Brasov si Cluj-Napoca, unde manifesteaza in total peste 1. 500 de persoane. *ACTUALIZARE 18:47 Aproape 1. 000 de persoane protesteaza fata de modificarile fiscale si ale legilor justitiei in aceasta seara in intreaga tara, potrivit Digi24. *ACTUALIZARE 18:30 Aroximativ 200 de persoane sunt acum in Piata Victoriei din Capitala, iar protestatarii incep sa vina tot mai multi. *ACTUALIZARE 16:56 Mihai Tudose despre protestatari: E dreptul lor civic *ACTUALIZARE 15:04 Liviu Dragnea despre protestatari: Cred ca nu au toate informatiile ------------- Proteste fata de Ordonanta de Urgenta OUG) de modificare a Codului Fiscal, precum si fata de proiectele de modificare a legilor justitiei sunt anuntate, pe Facebook, pentru aceasta seara, atat in Bucuresti, cat si in mai multe orase din tara.

Dragnea, prima aparitie publica dupa o saptamana. Seful PSD reinvie dupa revolutia fiscala

Premierul Mihai Tudose si presedintele PSD, Liviu Dragnea, vor avea prima aparitie publica impreuna, duminica, dupa o saptamana de la adoptarea masurilor la Codul fiscal. Nu numai Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea continua sa apere Revolutia fiscala: Avem o singura problema, care va fi rezolvata de catre Guvern: cei care lucreaza in IT

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, continua sa sustina Revolutia fiscala adoptata saptamana trecuta de Guvern. El a declarat duminica, in legatura cu modificarile la Codul Fiscal, ca exista o singura problema .

Unde a disparut Dragnea in ultima saptamana. Seful PSD nu a mai aparut public dupa revolutia fiscala

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a aparut in public, duminica, pentru prima data dupa o saptamana de la revolutia fiscala si a spus ca nu a fost plecat din tara. Cat.

Ambasadorul Olandei la Bucuresti, Stella Ronner-Gruba269;ic, critica Revolutia fiscala a lui Liviu Dragnea

Ambasadorul Olandei la Bucuresti, Stella Ronner-Gruba269;ic, a criticat voalat Revolutia fiscala a lui Liviu Dragnea, spunand ca investitorii straini au nevoie de garantii ca exista predictibilitate in privinta taxelor .

Proteste fata de modificarile Codului Fiscal si ale legilor justitiei, anuntate pentru aceasta seara

ACTUALIZARE 15:04 Liviu Dragnea despre protestatari: Cred ca nu au toate informatiile Protestatarii nu detin cel mai probabil toate informatiile in ceea ce priveste modificarile la Codul fiscal, considera presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD. ------------- Proteste fata de Ordonanta de Urgenta OUG) de modificare a Codului Fiscal, precum si fata de proiectele de modificare a legilor justitiei sunt anuntate, pe Facebook, pentru aceasta seara, atat in Bucuresti, cat si in mai multe orase din tara.

Gabriela Firea neaga evidenta si spune ca Revolutia fiscala nu va afecta bugetul Primariei Capitalei

Revolutia fiscala nu va aduce niciun prejudiciu Primariei Capitalei si nici bucurestenilor, scrie primarul general Gabriela Firea intr-o postare publicata duminica pe pagina sa de Facebook .

Consilierul general PNL Ciprian Ciucu: Revolutia fiscala va genera pierderi de 440-616 milioane de euro primariilor din Bucuresti

Revolutia fiscala va face ca bugetul cumulat al Primariei generale si al primariilor de sector sa inregistreze, in 2018, pierderi intre 440 si 616 milioane de euro, a declarat duminica consilierul general PNL Ciprian Ciucu .

Industria IT, cea mai afectata de Revolutia Fiscala a PSD

Cea mai afectata industrie Revolutia Fiscala a PSD este cea din IT deoarece, in ciuda faptului ca a fost anuntate ca avand impact fiscal zero asupra angajatorilor, ea va aduce in 2018 costuri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )