Libnet.ro
UNICEF

07:30

Noi reguli de intrare si iesire pentru moldoveni in si din Israel

Adevărul Adevărul,
Noi reguli de intrare si iesire pentru moldoveni in si din Israel

Cetatenii Republicii Moldova care intentioneaza sa intre pe teritoriul statului Israel trebuie sa primeasca permisiunea speciala de intrare, in cazul in care poate fi dovedit un scop intemeiat al vizitei, de la Consulatul statului Israel de la Kiev, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Israel renunta la masura carantinei pentru calatorii din 20 state. Romania nu e pe lista

Duminica, Israelul a anuntat ridicarea masurii de plasare in carantina pentru cetatenii din 20 de state, considerate verzi din punctul de vedere al transmiterii noului coronavirus, scire.

200 de lei pe zi pentru parintii din Romania. Cum beneficiaza de banii de la Stat

Romania, in plina pandemie, a intrat in febra Alegerilor Locale 2020, ceea ce inseamna multe promisiuni electorale, de-o parte si de alta. Cam asa am puteaciti si noul demers al Guvernului Orban, prin ultima Ordonanta de Urgenta? Ramane sa elucidam acest aspect in randurile ce urmeaza. Un proiect de Ordonanta de Urgenta extrem de important .

Israel renunta la carantina pentru calatorii din 20 state

Israelul a anuntat azi ridicarea masurii de plasare in carantina pentru cetatenii care ajung la Tel Aviv din 20 de state considerate and verzi and din punctul de vedere al transmiterii coronavirusului, transmite dpa, conform Agerpres.

Masca de protectie, obligatorie si pentru elevii din ciclul primar, in opinia lui Nelu Tataru

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, este de parere ca elevii din clasele mici trebuie sa poarte masca .

Uber, decizie pentru soferii din Romania: ce a anuntat compania

Uber cauta sa-si pastreze colaboratorii, dar si sa-i determine pe acestia sa ofere servicii de calitate si pe viitor. Asa ca a gandit un program special pentru soferi. Uber anunta ca.

VIDEO Vergil Chitac, candidat PNL la Primaria Constanta, in dialog cu cititorii: Economia orasului este nediversificata, de slaba calitate. Asta este motivul pentru care, din pacate, suntem pe locul 19 in tara la valoarea salariului mediu brut (I)

Vergil Chitac, candidatul PNL la Primaria Constanta a raspuns intrbareilor adresate de catre cititorii HotNews: Trebuie sa stopam risipa banului public, pentru ca eu am constatat studiind cateva contracte, ca ele sunt foarte oneroase, in sensul in care contractele sunt platite de la primarie cu bani foarte multi, iar banii acestia multi nu se vad in calitatea serviciilor prestate pentru respectivele contracte. Nu exista constantean cu care sa ma intalnesc si sa nu-mi reclame faptul ca orasul este murdar. Aceasta este doar prima parte a interviului.

Serbia cere test PCR negativ la intrarea in tara pentru cetatenii din Romania, incepand de azi

Toti cetatenii care intra in Serbia din Romania, Bulgaria, Croatia si Macedonia de Nord trebuie sa aiba. incepand de azi, un test PCR negativ facut cu mai putin de 48 de ore inainte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )