Libnet.ro
UNICEF

19:00

Noi restrictii in Paris din cauza numarului mare de infectari cu COVID-19

Antena3 Antena3,
Noi restrictii in Paris din cauza numarului mare de infectari cu COVID-19

Paris si suburbiile sale va fi supuse unor noi masuri restrictive, din cauza numarului mare de infectari cu noul coronavirus, a anuntat duminica premierul francez. continuă pe Antena3

Parisul intra in stare de alerta maxima din cauza numarului mare de noi infectii cu Covid-19

Primul ministru, Jean Castex, a anuntat duminica seara ca autoritatile franceze vor impune pentru Paris si regiunea pariziana nivelul maxim de alerta sanitara la inceputul acestei saptamani ca urmare a.

Rusia. Moscova si alte doua regiuni isi inchid scolile din cauza numarului prea mare de contaminari zilnice cu noul coronavirus

Scolile din Moscova si din regiunile Ulianovsk si Sahalin urmeaza sa fie inchise in curand si sa propuna cursuri la distanta, din cauza intensificarii pandemiei de COVID-19, a anuntat luni Ministerul rus al Educatiei, citat de agentia de presa Interfax, relateaza Reuters.

LUDOVIC ORBAN: Riscul de aparitie a unor noi restrictii creste odata cu majorarea numarului de persoane infectate zilnic

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca majorarea numarului de persoane infectate cu SARS-CoV-2 poate fi oprita prin cresterea numarului celor care respecta regulile de protectie a sanatatii, adaugand ca riscul de aparitie a unor noi restrictii este mai mare cu cat sporesc cazurile de COVID-19.

Avertismentul lui Orban: Cu cat creste numarul de persoane infectate zilnic, cu atat riscul de aparitie a unor noi restrictii creste

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca majorarea numarului de persoane infectate cu SARS-CoV-2 poate fi oprita prin cresterea numarului celor care respecta regulile de protectie a sanatatii, adaugand ca riscul de aparitie a unor noi restrictii este mai mare cu cat sporesc cazurile de COVID-19.

Noi restrictii anti-COVID-19 in Paris: Se inchid barurile, piscinele si salile de fitness

In Franta se impun noi restrictii, dupa ce numarul cazurilor de COVID-19 a explodat. Astfel, in Paris, incepand de marti, barurile si restaurantele se vor inchide. Asistenta in universitati va fi redusa.

PE FONDUL EPIDEMIEI DE COVID-19 Italia introduce noi restrictii

Pe fondul cresterii numarului de infectati cu coronavirus, autoritatile italiene pregatesc noi restrictii.

Restrictii noi din cauza covid-19! Se intampla de maine: ce nu mai avem voie sa facem

Luni, Directia de Sanatate Publica Bucuresti a propus o serie de noi restrictii Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta. Toate aceste masuri sunt propuse de DSP, in contextul in care rata de incidenta cumulata, calculata la 14 zile, in Capitala este de 1,86 si pentru a stopa raspandirea COVID-19. Restrictii noi din cauza COVID-19 .

Noi restrictii pentru cei care vin in Romania. Cum se va putea evita izolarea de 14 zile

Noi restrictii pentru cei care calatoresc in Romania. Din cauza exploziei cazurilor de coronavirus, cei care intra la noi in tara vor trebui sa respecte anumite reguli.

Se inchid restaurantele, cinematografele si teatrele din Iasi

Restaurantele, cinematografele, teatrele sicazinourile din Iasi se inchid timp de o saptamana din cauza numarului mare de cazuri cu Covid-19. Decizia apartine Comitetului Judeteanpentru.

Italia va introduce noi restrictii pe fondul pandemiei de coronavirus. Starea de urgenta s-ar putea sfarsi abia la anul

Italia va introduce noi restrictii pe fondul pandemiei cauzate de coronavirus. Parlamentul italian va dezbate propunerea premierului de a prelungi starea de urgenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )