Libnet.ro
UNICEF

10:15

Noi restrictii pentru romani. Marcel Vela: Sunt masuri dure. E dureros momentul prin care trecem!

Antena3 Antena3,
Noi restrictii pentru romani. Marcel Vela: Sunt masuri dure. E dureros momentul prin care trecem!

Ministrul de Interne Marcel Vela a anuntat masuri mai permisive pentru romanii peste 65 de ani. continuă pe Antena3

Marcel Vela: Cei care incalca izolarea, vor suporta costurile carantinei. Restrictiile pentru persoanele de peste 65 de ani, relaxate. Preturile la utilitati si carburanti, plafonate (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a prezentat duminica seara principalele prevederi din Ordonanta Militara nr. 4, care inaspreste regimul de restrictii din Romania.

Pro Romania, PSD si ALDE ii cer lui Marcel Vela sa comunice date despre gestionarea cazurile romanilor veniti din Italia si Spania VIDEO

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, cel al PSD Marcel Ciolacu si liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu cer public ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, sa comunice numarul cetatenilor romani care s-au intors in tara din Italia si Spania, cati dintre acestia au fost trimisi in carantina sau izolare la domiciliu si cum sunt protejati de transmiterea virusului angajatii MAI care gestioneaza cazurile acestor cetateni.

Atac al lui Ponta dupa ce Marcel Vela a decis sa lupte cu coronavirusul punand imnul in megafoanele masinilor de politie

Victor Ponta il ataca pe Marcel Vela printr-un mesaj de Facebook in care se intreaba ironic daca difuzarea imnului in magnetofoanele masinilor de politie este solutia ministrului de interne pentru pandemie.

Cati cetateni romani din strainatate sunt afectati de COVID-19. Bilantul in timp real: 73 cazuri, 12 morti

Centrul European pentru Controlul si Preventia Bolilor a dat publicitatii ultimul raport privind situatia infectarilor cu Covid-19 in toata lumea. Iata care este situatia romanilor aflati in alte tari. Care sunt statele cu cea mai scazuta rata a infectiilor si unde sunt romanii Informatiile sintetizate de la misiunile si oficiile consulare ale Romaniei in strainatate, .

Se dau bani pentru romani. Ce si cum trebuie sa faca acum angajatorul ca sa primesti beneficiile in plina criza

Astazi au avut loc de declaratii de presa sustinute de ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, si de seful Cancelariei Prim-Ministrului, Ionel Danca. Se dau bani pentru romani Astfel ca, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a explicat, vineri, in ce fel a fost simplificata procedura pentru acordarea de somaj tehnic pentru angajatii romani care sunt .

Ordonanta Militara 4. Lucian Bode, ministrul Transporturilor, anunt pentru romani. Ce li se pregateste acum

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a dat asigurari ca va tine deschise drumurile pentru a sustine economia Romaniei. Acesta a mai spus ca nu se poate vorbi despre o alta decizie in aceasta privinta decat in momentul in care si Uniunea Europeana va aduce modificari la regimul de transport. Clarificam modul in care se deplaseaza cetatenii .

A murit actorul Stefan Sileanu. Rolul care l-a transformat intr-un simbol pentru romani

Actorul Stefan Sileanu ne-a parasit sambata seara, in urma unui infarct. Actorul avea 80 de ani. Si-a construit faima pe un rol dramatic si complex: l-a jucat pe Vlad Tepes cum numai el putea s-o faca. A lucrat cu cei mai mari regizori pe care ii are cinematografia romaneasca Stefan Sileanu s-a nascut la Buzau, .

Medicul Rafila, avertisment pentru romani. Cand ar putea scadea, de fapt, numarul imbolnavirilor de COVID-19

Medicul Alexandru Rafila a declarat cand ar putea scadea numarul imbolnavirilor de COVID-19, in Romania. Medicul Rafila: Cand ar putea scapa numarul bolnavilor de COVID-19 Pana astazi, 27 martie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 1. 292 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19. Dintre ele, 115 au fost declarate vindecate si externate. Despre bilant .

Ce nu mai ai voie sa faci incepand de acum. Ordonanta militara nr. 4, aprobata. Toate interdictiile noi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca urmeaza o noua ordonanta militara, a patra. Pana acum, au fost date trei ordonante militare, care au ingradit libertatile de miscare ale romanilor. UPDATE: Marcel Vela: Sunt cele mai dure masuri din Romania din ultimii zeci de ani. Va asiguram ca masurile se pot ridica atunci cand se .

Sedinta extraordinara la MAI, duminica seara. La ora 21, Marcel Vela ar putea anunta o noua Ordonanta Militara, cu un regim si mai aspru de restrictii

Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta s-a reunit intr-o sedinta extraordinara, duminica, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, in conditiile in care Romania a confirmat, potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )