Libnet.ro
UNICEF

13:16

Noi restrictii in Romania. Mastile, obligatorii in aer liber in zone aglomerate. Ce se intampla cu terasele DOCUMENT

Adevărul Adevărul,
Noi restrictii in Romania. Mastile, obligatorii in aer liber in zone aglomerate. Ce se intampla cu terasele DOCUMENT

Reuniti astazi in sedinta, membrii Comitetului National pentru Situatii de Urgenta au stabilit si transmis spre aprobare Guvernului noi masuri pentru limitarea raspandirii infectiilor cu SARS CoV-2 la nivelul intregii tari. continuă pe Adevărul

Premierul Ludovic Orban: Mastile ar putea deveni obligatorii si in aer liber, in spatii foarte aglomerate. Programul teraselor ar putea fi limitat. Pe plaja, ar putea fi impusa distantare fizica pentru toate persoanele

Prim-ministrul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca se discuta despre purtarea obligatorie a mastii de protectie si in aer liber, atunci cand este vorba despre spatii foarte aglomerate, ca spre exemplu pe.

VIDEO in Arges, mastile devin obligatorii si in aer liber, in spatii aglomerate, pentru toate persoanele cu varste peste cinci ani

Marti dimineata a avut loc o sedinta a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta in care s-a discutat obligativitatea purtarii mastii de protectie in spatii aglomerate. Propunerea devine regula incepand de miercuri si este valabila inclusiv pentru copiii peste cinci ani.

DOCUMENT Decizie de ultima ora! Noi restrictii in Romania. Se intampla dupa miezul noptii

CNSU a aprobat o serie de noi masuri pentru prevenirea raspandirii infectiilor cu noul coronavirus. Noi restrictii in Romania. Ce se intampla de la miezul noptii. Una dintre masurile aprobate de catre Consiliul National pentru Situatii de Urgenta este purtarea mastii de protectie in spatii deschise. Aceasta masura se aplica in mai multe intervale orale, .

Sub semnul lui Zorro! Arges, primul judet care ia in serios lupta cu coronavirusul: masca, obligatorie si in aer liber

Arges este in topul judetelor cu cele mai multe infectari noi cu virusul SARS-Cov-2, iar multe zone din Romania nu sunt nici ele departe de aceasta situatieRomanii din Arges vor fi primii obligati sa poarte masca de protectie oriunde atat in spatiile publice inchise, cat si in aer liber , ca urmare a incercarii autoritatilor locale de a evita carantinarea judetului.

Decizie fara precedent luata la Iasi. Masca devine obligatorie si in aer liber. Care este motivul

In acest moment, in mai multe judete din tara, datorita numarului mare de persoane infectate cu noul coronavirus, s-a decis obligativitatea purtari mastii de protectie si in spatiul public, pe strada. Populatia Iasiului cu mastile pe fata obligatoriu pe strada Dupa anuntarea noului numar de infectari cu COVID-19, la nivelu judetului Iasi, conform Antena 3 .

Anunt de ultima ora al premierului Orban: Cand si cum se va purta masca in aer liber

Ludovic Orban vine cu un nou anunt pentru romani. Premierul PNL a marturisit ca masura de purtare a mastii in aer liber este una care va fi luata de catre Comitetele Judetene pentru Situatii de Urgenta si se va impune doar in anumite zone.

inca un judet din Romania revine la masuri stricte. Masca de protectie obligatorie in aer liber si program limitat la terase

Inca un judet ia masuri stricte dupa criza provocata de coronavirus. in Arges, cetatenii vor fi obligati sa poarte masca de protectie in aer liber. Persoanele cu varste de peste cinci ani sunt obligate sa poarte masca de protectie in spatiile publice deschise, daca se formeaza grupuri mai mari de doi indivizi.

Seara povestitorilor, ateliere in aer liber, masterclass-uri, Cinemateca tarzie si spectacole de teatru audio la IDEO IDEIS 15

A 15-a editie IDEO IDEISpropune un program divers si concentrat celor peste 200 de liceeni inscrisi, precum si intregii comunitati din Alexandria, cu activitati gandite pentru toata paleta de varste, organizate in aer liber sau online, in conditii de deplina siguranta.

Alexandru Rafila: Masca trebuie purtata si in aer liber, daca vorbim de locuri aglomerate

Masca de protectie trebuie purtata si in aer liber, atunci cand distantarea fizica nu este posibila, atrage atentia Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei in Organizatia Mondiala a Sanatatii.

Rafila: Sa renuntam la termenul nefericit de distantare sociala Masca trebuie purtata si in aer liber daca distanta fizica nu poate fi obtinuta

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei in Organizatia Mondiala a Sanatatii, sustine necesitatea purtarii mastii medicale si in aer liber atunci cand distantarea fizica nu este posibil, dand exemple statiile de autobuz sau pietele unde aglomeratia este mare. rafila spune ca masurile trebuie bine explicate si nu trebuie ostilizata populatia. Rafila: Cazurile de reinfectare sunt rare si nu sunt documentate foarte bine.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )