Libnet.ro
UNICEF

22:31

Noi victime ale protestelor din Sudan, la scurt timp dupa atingerea unui acord intre armata si grupurile din opozitie

Hotnews Hotnews,
 Noi victime ale protestelor din Sudan, la scurt timp dupa atingerea unui acord intre armata si grupurile din opozitie

Focuri de arma au fost auzite in capitala Sudanului, dupa ce consiliul militar si grupurile din opozitie au anuntat atingerea unui acord in ceea ce priveste structura de putere a statului in perioada de tranzitie de dupa inlaturarea presedintelui Omar al-Bashir, scrie The Guardian. continuă pe Hotnews

Barbatul se urcase in autobuzul 51 din Constanta. in scurt timp, oamenii au inceput sa tipe panicati. A fost ca un cosmar!

Barbatul se urcase in autobuzul 51 din Constanta, iar in scurt timp calatorii aflati acolo au inceput sa tipe panicati. Individul care era in stare de ebrietate a inceput sa ii injure si sa.

Si-a blocat fiica in masina. La scurt timp, barbatul a facut un gest cutremurator: intotdeauna am crezut ca ma va rani

Un barbat si-a blocat in masina fiica, iar la scurt timp, totul ar fi luat o amploare cutremuratoare. Acesta se afla in scandal cu mama acesteia, in ceea ce priveste custodia micutei. Acesta a blocat-o.

Dancila: in scurt timp vom adopta Codul administrativ si amnistia fiscala

Premierul Viorica Dancila a anuntat, sambata la Satu Mare, ca in scurt timp spera ca Guvernul sa adopte Codul administrativ, amnistia fiscala si reducerea TVA de la 9 la 5% pentru produsele bio si cele traditionale, transmite Mediafax.

Dancila: Voi adopta prin ordonanta de urgenta Codul administrativ. in scurt timp, va fi adoptata si amnistia fiscala- UPDATE

Premierul Viorica Dancila a anuntat, sambata la Satu Mare, ca va adopta Codul administrativ prin ordonanta de urgenta, urmand ca in scurt timp sa fie aprobata si amnistia fiscala, potrivit Agerpres.

A intrat in supermarket si a furat. Paznicul s-a apropiat de el si la scurt timp, totul a luat o intorsatura neasteptata. Ce a scos barbatul din buzunar

Un barbat a mers sa fure din incinta unui supermarket. Barbatul a intrat in magazin si a sustras mai multe bunuri. insa, planurile sale l-au tradat destul de rapid. Aceasta a fost vazut de agentii de paz?.

Un sofer din Gorj a amentitat un politist. in scurt timp, planurile acestuia au luat o alta intorsatura. Totul a inceput cu o postare pe facebook

Un sofer din Gorj a amenintat online un politist. Doru Stroe, cunoscut mai degraba pe poreclele saleCoco din Germania, Jmecherul Occidentului, sofer pe TIR international, a fost.

Klaus Iohannis, despre represiunea protestelor din 10 august: Eu cred ca o sa aflam vinovatii, reactia autoritatilor a fost disproportionata

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca reactia autoritatilor la protestele din 10 august a fost disproportionata si crede ca vinovatii vor fi descoperiti.

Noi detalii despre milionarul din Brasov care si-a omorat bunica. Magistratii, socati de declaratii. L-au scos din sala din cauza comportamentului sau delirant

Controversatul milionar din Brasov Dan Camrzan le-a indicat politistilor pas cu pas modul in care si-a omorat bunica cu sangere rece. Motive nu a stiut sa precizeze, nici in timpul recontituirii, nici in.

Proteste ale angajatilor din penitenciare, incepand de astazi

Angajatii din penitenciarele Aiud si Rahova organizeaza, astazi, mitinguri de protest in fata celor doua inchisori, nemultumiti de regimul de munca la care sunt supusi, informeaza Sindicatul National al Lucratorilor de Penitenciare SNLP) si Federatia Sindicatelor din Sistemul Penitenciar FSSP).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )