Libnet.ro
UNICEF

17:00

Noi voci contesta caracterul anti-rasist al protestelor din SUA. Un jurnalist conservator sustine ca demonstratiile nu au nicio legatura cu vietile oamenilor de culoare si ii acuza pe democrati de ipocrizie (VIDEO)

B1 B1,
Noi voci contesta caracterul anti-rasist al protestelor din SUA. Un jurnalist conservator sustine ca demonstratiile nu au nicio legatura cu vietile oamenilor de culoare si ii acuza pe democrati de ipocrizie (VIDEO)

Analistul politic conservator Tucker Carlson sustine ca protestele izbucnite in SUA, dupa moartea lui George Floyd, au o foarte mica legatura cu vietile oamenilor de culoare, desi miscarea s-a. continuă pe B1

George Floyd, martir? America, rasista sau nu? Protestele din SUA si moartea afro-americanului au accentuat diferentele de viziune din societatile libere. Pareri impartite si printre americanii de culoare (VIDEO)

Protestele din SUA au creat sau, dupa caz, au scos la iveala noi falii in societatile libere de pe glob, cu oameni scindandu-se in cel putin doua tabere. Protestele din SUA si moartea lui George.

Anamaria Ferentz, somera de lux. Cum primeste bani din SUA si de ce

Anamaria Ferentz traieste un adevarat cosmar in America. Dupa ce a trecut prin perioada de izolare cauzata de epidemia de coronavirus, acum vedeta este afectata si de protestele care au poronit dupa moartea lui George Floyd. Anamaria Ferentz a ajuns somer de lux. Cum primeste bani din SUA si pentru ce Protestele inregistrate in toata .

DigiSport: Nu sunt mai prost decat tine! Castiga 1,5 milioane de euro, dar cazul din SUA l-a trezit: Cate persoane de culoare conduc?

Moartea lui George Floyd, asfixiat de un politist din Minneapolis, continua sa nasca reactii de furie in toata lumea. Celebritati din toate domeniile si-au afirmat solidaritatea cu protestele din SUA si au luat atitudine in fata inegalitatii sociale.

Justin Trudeau, gest de solidaritate fata de protestele anti-rasism din SUA: Premierul canadian a ingenuncheat la o manifestatie din Ottawa si a tinut un moment de reculegere in memoria lui George Floyd (VIDEO)

Solidaritatea pentru protestele antirasism din SUA vine la nivel inalt din Canada. Premierul Justin Trudeau a participat la proteste, alaturi de manifestantii din Ottawa, si a ingenunchiat in semn de condamnare a.

Wall Street inchide in crestere datorita cifrelor pe somajul din SUA Dow +3,15%

Bursa din New York a incheiat vineri in crestere sustinuta fiind puternic stimulata de anuntul scaderii surpriza a ratei somajului din mai in Statele Unite, semn ca economia creste mai repede decat se astepta, potrivit AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )