Libnet.ro
UNICEF

11:30

Noile baterii externe de la AData ar putea fi cel mai bun accesoriu pentru telefon

Adevărul Adevărul,
Noile baterii externe de la AData ar putea fi cel mai bun accesoriu pentru telefon

Fie ca ii spui iPhone 7, fie ca ai ales un Google Pixel, telefoanele n-au o autonomie incredibila. Le poti ajuta cu baterii externe, iar AData are doua modele noi utile. continuă pe Adevărul

(P) Care e cel mai bun semineu pentru mine?

Care e cel mai bun semineu pentru tine? .

Cel mai bun pui la cuptor

Cui nu-i place puiul intr-o crusta crocanta si delicioasa? Rasfata-i pe cei dragi cu acest preparat simplu si incearca reteta pe care ti-o recomandam astazi. Ingredientele folosite sunt extrem de simple, iar ca durata, mancarea ta va fi gata in doar 35 de minute.

Situatie ingrijoratoare: Tensiunile dintre Rusia si SUA, la cel mai inalt nivel dupa 1973

Tensiunile dintre Moscova si Washington sunt probabil la cel mai inalt nivel dupa anul 1973, insa a precizat ca relatiile actuale intre cele doua puteri sunt totusi diferite de cele din timpul R.

MECRMA organizeaza TIMM 2016, cel mai mare eveniment din Romania dedicat IMM-urilor

Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri organizeaza Targul intreprinderilor Mici si Mijlocii-TIMM 2016, cel mai mare eveniment din Romania dedicat IMM-urilor, la care vor participa cel putin 450 de companii, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Tortul trunchi de copac si flori realizat de o traducatoare, desemnat cel mai spectaculos de un portal international dedicat designerilor de torturi

O traducatoare si fosta profesoara din Beclean a fost desemnata cel mai talentat designer de torturi de un portal dedicat expertilor in prajituri. Tortul care i-a adus titulatura fostei profesoare infatiseaza un trunchi de copac impodobit cu flori. Fidelitatea cu care artista a respectat detaliile si asemanarea izbitoare cu realitatea i-au adus peste 1000 de voturi.

Ce a patit un barbat care a mancat cel mai iute ardei din lume. Medicii au fost socati

Bhut jolokia este cel mai iute ardei din lume, iar un american l-a testat. Barbatul, in varsta de 47 de ani, s-a prezentat la spital cu dureri acute in zona pieptului si a ab.

Salonul Floarea de Colt din Bacau a lansat cel mai mare Beauty Palace din Romania

In urma cu putin timp a fost lansat in Bacau cel mai mare spatiu dedicate frumusetii de top. Beauty Palace by Floarea de Colt si-a deschis portile alaturi de partenerul Top Line si de vedete precum Anca Turcasiu, Giulia sau Ilinca Obadescu.

Insula Sacalin este cel mai nou pamant romanesc: Guvernul a interzis accesul in zona (VIDEO)

Insula Sacalin este cel mai nou pamant romanesc. Este intinsa cat Bucurestiul, insa Guvernul a interzis accesul in zona. Insula ofera peisaje deosebite, dar, cel putin pentru mo.

Vlad Alexandrescu, replica pentru Dragnea: 11 milioane de euro pentru Cumintenia Pamantului a fost compromisul cel mai avantajos pentru ambele parti

Fostul ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, a raspuns, duminica, sefului PSD, Liviu Dragnea, privind modul in care au fost purtate negocierile pentru achizitia sculpturii Cumintenia Pamantului. Fostul demnitar precizeaza ca valoarea de 11 milioane de euro a fost compromisul cel mai avantajos intre parti si spune ca orice alt scenariu vehiculat este o speculatie ieftina sau un atac rauvoitor.

Care este cel mai MARE plan al primarului general Gabriela Firea

Gabriela Firea a precizat ca daca va reusi sa-si duca la bun final obiectivele pe care si le-a propus in acest mandat de primar, peste patru ani, la noi alegeri, va candida din nou. Daca imi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )