Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cel mai bun pui la cuptor

Adevărul Adevărul,
Cel mai bun pui la cuptor

Cui nu-i place puiul intr-o crusta crocanta si delicioasa? Rasfata-i pe cei dragi cu acest preparat simplu si incearca reteta pe care ti-o recomandam astazi. Ingredientele folosite sunt extrem de simple, iar ca durata, mancarea ta va fi gata in doar 35 de minute. continuă pe Adevărul

(P) Care e cel mai bun semineu pentru mine?

Care e cel mai bun semineu pentru tine? .

Noile baterii externe de la AData ar putea fi cel mai bun accesoriu pentru telefon

Fie ca ii spui iPhone 7, fie ca ai ales un Google Pixel, telefoanele n-au o autonomie incredibila. Le poti ajuta cu baterii externe, iar AData are doua modele noi utile.

MECRMA organizeaza TIMM 2016, cel mai mare eveniment din Romania dedicat IMM-urilor

Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri organizeaza Targul intreprinderilor Mici si Mijlocii-TIMM 2016, cel mai mare eveniment din Romania dedicat IMM-urilor, la care vor participa cel putin 450 de companii, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Salonul Floarea de Colt din Bacau a lansat cel mai mare Beauty Palace din Romania

In urma cu putin timp a fost lansat in Bacau cel mai mare spatiu dedicate frumusetii de top. Beauty Palace by Floarea de Colt si-a deschis portile alaturi de partenerul Top Line si de vedete precum Anca Turcasiu, Giulia sau Ilinca Obadescu.

Insula Sacalin este cel mai nou pamant romanesc: Guvernul a interzis accesul in zona (VIDEO)

Insula Sacalin este cel mai nou pamant romanesc. Este intinsa cat Bucurestiul, insa Guvernul a interzis accesul in zona. Insula ofera peisaje deosebite, dar, cel putin pentru mo.

Tortul trunchi de copac si flori realizat de o traducatoare, desemnat cel mai spectaculos de un portal international dedicat designerilor de torturi

O traducatoare si fosta profesoara din Beclean a fost desemnata cel mai talentat designer de torturi de un portal dedicat expertilor in prajituri. Tortul care i-a adus titulatura fostei profesoare infatiseaza un trunchi de copac impodobit cu flori. Fidelitatea cu care artista a respectat detaliile si asemanarea izbitoare cu realitatea i-au adus peste 1000 de voturi.

Ce a patit un barbat care a mancat cel mai iute ardei din lume. Medicii au fost socati

Bhut jolokia este cel mai iute ardei din lume, iar un american l-a testat. Barbatul, in varsta de 47 de ani, s-a prezentat la spital cu dureri acute in zona pieptului si a ab.

Vlad Alexandrescu, replica pentru Dragnea: 11 milioane de euro pentru Cumintenia Pamantului a fost compromisul cel mai avantajos pentru ambele parti

Fostul ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, a raspuns, duminica, sefului PSD, Liviu Dragnea, privind modul in care au fost purtate negocierile pentru achizitia sculpturii Cumintenia Pamantului. Fostul demnitar precizeaza ca valoarea de 11 milioane de euro a fost compromisul cel mai avantajos intre parti si spune ca orice alt scenariu vehiculat este o speculatie ieftina sau un atac rauvoitor.

Situatie ingrijoratoare: Tensiunile dintre Rusia si SUA, la cel mai inalt nivel dupa 1973

Tensiunile dintre Moscova si Washington sunt probabil la cel mai inalt nivel dupa anul 1973, insa a precizat ca relatiile actuale intre cele doua puteri sunt totusi diferite de cele din timpul R.

Care este cel mai MARE plan al primarului general Gabriela Firea

Gabriela Firea a precizat ca daca va reusi sa-si duca la bun final obiectivele pe care si le-a propus in acest mandat de primar, peste patru ani, la noi alegeri, va candida din nou. Daca imi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )