Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noile documente pentru somajul tehnic se depun incepand cu 1 Mai. Peste 266.000 de oameni sunt concediati

Adevărul Adevărul,
Noile documente pentru somajul tehnic se depun incepand cu 1 Mai. Peste 266.000 de oameni sunt concediati

Noile documente pentru somajul tehnic se depun incepand cu data de 1 Mai, a anuntat Ministerul Muncii, precizand ca peste 266. 000 de persoane au fost deja concediate. continuă pe Adevărul

Violeta Alexandru, la Adevarul Live: Cu siguranta pensiile vor creste. Nu speculez procentul. De ce a sustinut somajul tehnic pentru bugetari si cine s-a opus

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a explicat, la Adevarul Live, ce impact a avut pandemia de coronavirus pe piata muncii, cati romani si-au pierdut job-urile, dar si faptul statul va inlocui somajul tehnic cu alte masuri. De asmenea, ministrul a asigurat ca pensiile vor creste in acest an, dar nu stie cu siguranta daca va fi cu 40% sau mai putin.

Violeta Alexandru, despre somajul tehnic pentru bugetari: Nu poti sa primesti aceiasi bani pentru o activitate redusa. Unii aproape au fugit din institutii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a explicat, la Adevarul Live, de ce a sustinut somajul tehnic pentru bugetari si a critiat faptul ca o parte dintre bugetari au urmarit sa fie si in siguranta, dar in acelasi timp sa primeasca si tot salariul, dar fara a munci la nivelul normal.

Culise. Orban, presat de binomul Iohannis-Citu sa renunte la somajul tehnic pentru bugetari. Violeta Alexandru, poreclita Boc in fusta

Premierul Orban a renuntat la somajul tehnic pentru bugetari si la taierea lefurilor pentru demnitari de teama ca PNL sa nu deconteze electoral la alegerile locale si parlamentare. Singurul ministru care a sustinut solidaritatea sociala a fost Violeta Alexandru, in timp ce ministrul de Finante, Florin Citu, a fost, surprinzator, marele opozant al austeritatii, desi deficitul bugetar va fi enorm. Si Iohannis a jucat populist.

Aproape 1 milion de romani se confrunta cu o problema imensa: cine va plati somajul tehnic la finalul starii de urgenta

Starea de urgenta pe fondul crizei medicale a fost declarata pe 16 martie. intre timp a fost prelungita si finalul acesteia ar veni pe 15 mai. Deocamdata, circa 90% dintre romanii in somaj.

Cum explica ministrul Finantelor renuntarea la somajul tehnic pentru o parte din bugetari

Nu este nevoie de reforme precum introducerea somajului tehnic pentru o parte din bugetari, in prezent, a declarat ministrul de Finante, Florin Citu, la Digi24. El subliniaza ca schimbarea sistemului trebuie sa vina din informatizarea aparatului public, nu din masuri pe termen scurt.

Ministrul Muncii anunta ce se va intampla cu somajul tehnic dupa incetarea starii de urgenta: Va fi inlocuit cu o noua forma de sprijin

Chiar si in situatia in care starea de urgenta va inceta, Guvernul Romaniei va prelungi plata somajului tehnic de catre stat cu o perioada de doua saptamani sau de o luna, potrivit unui anunt.

ANOFM a facut 90% din plati pentru somaj tehnic

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca a facut 90% din plati pentru somajul tehnic, a anuntat presedintele agentiei, Victor Picu. El spune ca au fost unele intarzieri din cauza zilelor libere de Paste.

METEO. Vreme deosebit de calda pentru final de aprilie. Prognoza pentru intervalul 27 aprilie - 3 mai (VIDEO)

Vremea se anunta deosebit de calda pentru sfarsitul acestei luni. Pentru intervalul 27 aprilie 3 mai, meteorologii prognozeaza o atmosfera placuta si temperaturi de pana la 23 de grade Celsius. Mai.

HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru saptamana 27 aprilie - 3 mai. Sobolanii se confrunta cu probleme dificile, Tigrii au o saptamana aglomerata

Horoscop. Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 27 APRILIE 3 MAI 2020. Din 25 ianuarie 2020 Anul Mistretului a fost inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal. In astrologia chinezeasca, anul 2020 este un an al belsugului, al perspectivelor pozitive si al ocaziilor favorabile.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )