Libnet.ro
UNICEF

12:16

ANOFM a facut 90% din plati pentru somaj tehnic

Adevărul Adevărul,
ANOFM a facut 90% din plati pentru somaj tehnic

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca a facut 90% din plati pentru somajul tehnic, a anuntat presedintele agentiei, Victor Picu. El spune ca au fost unele intarzieri din cauza zilelor libere de Paste. continuă pe Adevărul

Solicitarile pentru indemnizatiile de somaj tehnic ar putea fi depuse exclusiv prin platforma aici.gov.ro

Autoritatile evalueaza posibilitatea ca in luna mai pentru luna aprilie solicitarile pentru indemnizatia de somaj tehnic sa se depuna exclusiv pe platforma aici. gov. ro. Anuntul a fost facut de Alin Ignat, secretar de stat in Ministerul Muncii, in cadrul unei declaratii de presa la sediul institutiei. Este vorba de indemnizatia de sprijin pentru alti profesionisti conform Codului Civil, precum contracte de drepturi de autor, activitate sportiva si conventii individuale de munca, care se acorda prin Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala.

Statul nu va mai plati somaj tehnic dupa 15 mai. Ministrul Muncii: Guvernul pregateste alte masuri

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat la Digi24 ca plata indemnizatiilor pentru somajul tehnic nu va mai putea fi suportata de stat dupa data de 15 mai, cand se incheie situatia de urgenta. Guvernul, insa, lucreaza la un alt plan pentru a rezolva aceasta situatie.

Interdictia popririi indemnizatiei de somaj tehnic - o solutie buna, dar pentru toata lumea?

Somajul tehnic are sanse sa devina una dintre cele mai folosite sintagme ale anului 2020, subiectul fiind unul de interes major in contextul pandemiei de coronavirus. Informatiile publice ne arata ca aproximativ 1 milion de salariati se afla in acest moment in somaj tehnic, in timp ce aproximativ 250. 000 de salariati au incetat relatia de munca, imprejurari fara precedent de la criza economica din 2008 incoace.

Cum se declara si cum se platesc contributiile pentru pensie si sanatate la somaj tehnic

Ministerul Finantelor a anuntat vineri cum se declara si se platesc contributiile pentru pensii si sanatate la somaj tehnic, precum si bonificatiile acordate la plata impozitului pe profit sau pe veniturile microintreprinderilor.

O mie de angajati ai TAROM intra in somaj tehnic

Circa o mie de angajati ai companiei aeriene nationale TAROM intra in somaj tehnic incepand cu data .

Violeta Alexandru: Avem semnale ca in unele situatii, angajatorii au cerut angajatilor sa vina la munca, desi erau in somaj tehnic

Ministrul muncii Violeta Alexandru a declarat vineri ca a primit semnale potrivit carora exista situatii in care angajatii sunt obligati sa vina la munca, desi sunt inscrisi in somaj tehnic. Ministerul a spus ca ii incurajeaza pe cei care sunt intr-o astfel de situatie sa se adreseze Inspectoratelor Teritoriale de Munca.

Violeta Alexandru: Angajatii chemati la munca, desi sunt in somaj tehnic, trebuie sa faca reclamatii la ITM

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a declarat vineri ca are o multitudine de semnale potrivit carora exista anghajatori care si-au trimis oamenii in somaj tehnic, dar ii cheama la munca. Am cerut ITM sa faca verificari.

Violeta Alexandru: 600.000 de romani beneficiaza de somaj tehnic

Violeta Alexandru a declarat, vineri, ca 600,000 de romani au beneficiaza de somaj tehnic.

SOLIDARITATEA LUI ORBAN, O VANARE DE VANT Bugetarii - fara somaj tehnic, demnitarii - cu salariiile intacte

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul va asigura resursele financiare pentru plata pensiilor si a salariilor, precum si pentru sustinerea investitiilor. Seful Executivului a precizat ca toate analizele specialistilor indica o revenire in V a economiei dupa depa and 172;sirea varfului pandemiei de Covid-19.

Horoscop 28 aprilie. Cad bani din cer pentru una dintre zodii

Horoscop 28 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )