Libnet.ro
UNICEF

14:00

Nokia a adus pe scena noul telefon Lumia 925

Playtech Playtech,
Nokia a adus pe scena noul telefon Lumia 925

Nokia a adus in lumina reflectoarelor noul telefon, Lumia 925, dupa o campanie de promovare care a adus multa curiozitate in randul utilizatorilor. Moto-ul sub care s-a desfasurat campania de promovare, ,,Mai mult decat pot vedea ochii tai, subliniaza performantele aduse de noile lentilele ale camerei si de noile aplicatii care permit capturarea de imagini de o calitate mai ridicata decat modelele anterioare. De asemenea, modelul Lumia 925 are inclusa si Nokia Smart Camera Mode, care ofera o modalitate usoara . continuă pe Playtech

FOTO Nokia Lumia 925 ar putea fi noul telefon pe care Nokia il lanseaza maine

Nokia sustine un eveniment in mai putin de 24 de ore, iar o poza cu ceea ce pare a fi urmatorul terminal a aparut deja. Nokia Lumia 925 este numele indicat pentru noul telefon.

Lansare Nokia Lumia 925: telefonul cu cea mai buna camera va fi prezentat azi

Nokia va lansa astazi un nou smartphone. La Londra, compania finlandeza va prezenta cel mai probabil Nokia Lumia 925 , un telefon cu o camera foto performanta si revolutionara.

Lansare Nokia Lumia 925: camera foto mai buna, pret de 469 de euro si integrare chiar si cu Instagram

Nokia lanseaza un nou smartphone. La Londra, compania finlandeza prezinta Nokia Lumia 925 , un telefon cu o camera foto performanta si revolutionara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )