Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lansare Nokia Lumia 925: telefonul cu cea mai buna camera va fi prezentat azi

Adevărul Adevărul,
Lansare Nokia Lumia 925: telefonul cu cea mai buna camera va fi prezentat azi

Nokia va lansa astazi un nou smartphone. La Londra, compania finlandeza va prezenta cel mai probabil Nokia Lumia 925 , un telefon cu o camera foto performanta si revolutionara. continuă pe Adevărul

Lansare Nokia Lumia 925: camera foto mai buna, pret de 469 de euro si integrare chiar si cu Instagram

Nokia lanseaza un nou smartphone. La Londra, compania finlandeza prezinta Nokia Lumia 925 , un telefon cu o camera foto performanta si revolutionara.

FOTO Nokia Lumia 925 ar putea fi noul telefon pe care Nokia il lanseaza maine

Nokia sustine un eveniment in mai putin de 24 de ore, iar o poza cu ceea ce pare a fi urmatorul terminal a aparut deja. Nokia Lumia 925 este numele indicat pentru noul telefon.

Basescu: in politica, cea mai buna e independenta. ...

Presedintele Traian Basescu afirma ca a devenit independent politic de cateva luni. Seful statului a declarat, sambata, in comuna constanteana Pestera, ca in politica, cea mai buna solutie este independenta, potrivit Rtv. net. Par a ma convinge tot mai mult ca cea mai buna in politica e independenta. Si eu am devenit independent de cateva luni, a precizat seful statului. Presedintele a ajuns, sambata dupa-amiaza, in comuna constanteana Pestera, unde va participa la Zilele localitatii. La .

Presedintele Traian Basescu, la Zilele Comunei Pestera: Cea mai buna in politica este independenta. Si eu sunt independent

Presedintele Traian Basescu participa, sambata, la Zilele Comunei Pestera, in judetul Constanta, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale. Seful statului le-a urat autoritatilor si.

Presedintele Traian Basescu, la Zilele Comunei Pestera: in politica, cea mai buna este independenta. Si eu sunt independent

Presedintele Traian Basescu participa, sambata, la Zilele Comunei Pestera, in judetul Constanta, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale. Seful statului le-a urat autoritatilor si.

Nokia a adus pe scena noul telefon Lumia 925

Nokia a adus in lumina reflectoarelor noul telefon, Lumia 925, dupa o campanie de promovare care a adus multa curiozitate in randul utilizatorilor. Moto-ul sub care s-a desfasurat campania de promovare, ,,Mai mult decat pot vedea ochii tai, subliniaza performantele aduse de noile lentilele ale camerei si de noile aplicatii care permit capturarea de imagini de o calitate mai ridicata decat modelele anterioare. De asemenea, modelul Lumia 925 are inclusa si Nokia Smart Camera Mode, care ofera o modalitate usoara .

Nokia Lumia 928 versus Nokia Lumia 920: 6 diferente notabile intre cele mai bune telefoane pe care le ofera Nokia

Nokia Lumia 928 a fost anuntat oficial, impreuna cu cateva specificatii. Ce aduce insa nou fata de modelul de anul trecut, celebrul Nokia Lumia 920?.

FOTO VIDEO Urmatorul Nokia Lumia, ultimele detalii: Nokia promite o camera foto impresionanta pe noul smartphone

Nokia Lumia 928 a fost confirmat oficial, dar se pare ca Nokia nu ramane fara asi in maneca pentru evenimentul de maine. Astazi a publicat un videoclip in care promoveaza un model nou din seria Lumia, iar camera foto va fi impresionanta.

Steaua, de doua ori si-o bara mai buna decat Dinamo

Steaua s-a impus mai categoric decat o arata scorul in marele derby cu Dinamo de pe Arena Nationala. Noua campioana a Romaniei a castigat cu 2-0, a dominat meciul de la un capat la altul, a avut o sumedenie de ocazii, dar a punctat pe tabela doar prin autogolul lui Boubacar si golul lui Tanase. Dinamovistii au jucat foarte dur in repriza a doua, cand trebuiau sa aiba trei jucatori eliminati, dar arbitrul a fost prea permisiv. Si un stelist trebuia sa vada rosu. Meciul a fost intrerupt zece minute in prima repriza. Cititi si: Contractul lui Reghecampf este semnat Cea mai neinspirata intrebare a serii: Acesta este Everestul pentru Steaua? Becali: A fost ca intre pitici si elefant Chiriches, lovit criminal de Stratila Incidente la un corner batut de Bourceanu. Meciul a fost oprit 10 minute Chipciu, accidentat de Tanase Situatia mustatilor la Steaua, un look care nu ii avantajeaza pe Reghe si MM .

FOTO Cea mai mare explozie solara de anul acesta si a treia din ultimii ani

Soarele a avut cea mai puternica explozie solara de anul acesta, asociata unei eruptii puternice de materie pe suprafata astrului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )