Libnet.ro
UNICEF

06:15

VIDEO Nokia a lansat prima tableta si doua telefoane de mari dimensiuni

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Nokia a lansat prima tableta si doua telefoane de mari dimensiuni

La un eveniment special, in Abu Dhabi, Nokia a facut un pas demult asteptat, lansand prima tableta, un model cu Windows RT si ecran de 10,1 inch. In plus, au fost prezentate si doua phablete, smartphone-uri cu ecrane mari, de 6 inch. Tableta va costa de la circa 500 de dolari, iar cel mai scump dintre smartphone-uri va fi 750 dolari. Nokia este parte a Microsoft din septembrie anul acesta. continuă pe Hotnews

Nokia a prezentat noul varf de gama Lumia 1520 si prima tableta a companiei (VIDEO)

Nokia a prezentat marti doua smartphone-uri Lumia, trei modele din gama low-cost Asha, dar si prima tableta a grupului finlandez. Nokia Lumia 1520 este noul varf de gama al producatorului finlandez si.

Nokia prezinta doua telefoane uriase: Lumia 1520 ataca Galaxy Note 3, iar Lumia 1320 este mare si ieftin

Nokia a lansat Lumia 1520 si Lumia 1320, doua telefoane de 6 inci care vor concura direct cu cele mai mari telefoane de pe piata. Unul este pentru clientii care vor performante si nu se uita la bani, iar al doilea pentru cei care vor un telefon mare, dar la un pret accesibil.

Nokia a prezentat noul varf de gama Lumia 1520 si prima tableta a companiei

Nokia a prezentat, marti, doua smartphone-uri Lumia, trei modele din gama low-cost Asha, dar si prima tableta a grupului finlandez, compania punand accentul pe noul Lumia 1520, cel mai mare terminal Windows Phone de.

Nokia Lumia 2520 Windows RT pe prima tableta a producatorului [VIDEO]

Dupa cum ne asteptam, Nokia World 2013 vine cu produse intereesante ca de exemplu Lumia 2520, o tableta ce ruleaza Windows RT. Produsul este oficial, Lumia 2520 este o tableta in toata regula, ce ruleaza Windows RT 8. Fiind un produs ce nu dispune de toate functionalitatile lui Microsoft Windows 8, ne puteam astepta sa fie motorizata de un procesor pentru dispozitive mobile. Nimic mai adevarat, Lumia 2520 ascunde un procesor Snapdragon S800, un Quad-Core cu o frecventa de 2.

Nokia lanseaza prima tableta si poate fi cel mai bun gadget mobil cu Windows RT

Nokia a prezentat prima sa tableta din istorie la evenimentul Nokia World de la Abu Dhabi. Nokia Lumia 2520 este o tableta cu Windows RT 8. 1, creata dupa designul telefoanelor companiei din ultima vreme.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2862 seconds )