Libnet.ro
UNICEF

12:45

Nominalizari Oscar 2015. Actori nedreptatiti care nu au castigat niciodata

Adevărul Adevărul,
Nominalizari Oscar 2015. Actori nedreptatiti care nu au castigat niciodata

Nominalizarile pentru Oscar 2015 au confirmat cateva dintre predictiile presei internationale, dar au oferit si unele surprize. in cursa din acest an pentru premiile Academiei Americane de Film par sa se contureze deja unii favoriti. in istoria premiilor Oscar exista insa mai multi actori nedreptatiti, care au fost nominalizati de mai multe ori la prestigioasele trofee, dar care nu au castigat niciodata. continuă pe Adevărul

Nominalizari Oscar 2015. Lunetistul american, blamat si apreciat: un film de propaganda sau o oda adusa veteranilor de razboi?

Nominalizari Oscar 2015. Drama de razboi American Sniper/ Lunetistul american, unul dintre filmele favorite in cursa pentru mult ravnita statueta, a impartit opinia publica in doua tabere, starnind numeroase controverse din cauza povestii reale care sta la baza productiei.

Oscar 2015. Filme criticate pentru ca au denaturat adevarul istoric

Oscar 2015. Industria cinematografica iubeste istoria, dar istoria nu iubeste filmele. Peliculele bazate pe recreerea trecutului au reprezentat un punct de interes inca de pe vremea filmelor mute, interes care nu s-a diminuat nici pana in prezent. Dar, nu de fiecare data, realitatea hollywoodiana corespunde cu adevarul istoric, fapt evidentiat recent de pelicula Selma, nominalizata la Oscar 2015.

Premiile Oscar 2015, favoritul meu: American Sniper

Chris Kyle ne este prezentat fara a ni se spune ca este eroul epocii noastre. invatam treptat asta. Nu este vorba numai de un tanar care invata sa omoare, ci despre un barbat care ajunge sa fie o legenda. Aceasta atitutdine masculina este recomandarea mea pentru premiile Oscar 2015.

Oscar 2015. Povestea lunetistului letal din SUA, rol pentru care Bradley Cooper a primit o nominalizare: a omorat 255 de inamici, dar a fost ucis de un camarad

Chris Kyle, pentru a carui interpretare din filmul American Sniper actorul Bradley Cooper a fost nominalizat la premiile Oscar 2015, a fost membru al trupelor SEAL si cel mai eficient lunetist din istoria Statelor Unite ale Americii, omorand 255 de inamici pe frontul de lupta din Irak. in mod ironic, acesta nu a murit in razboi, ci ucis de un camard, acasa, in Texas.

Buzoianul care a castigat procesul cu banca: Nu mai suportam sa fiu hartuit, imi sunau si vecinii

Ovidiu Olteanu, barbatul care a castigat la Tribunalul Buzau procesul intentat bancii de la care in 2007 a contractat un credit de nevoi personale, spune ca a apelat la instanta in 2014 intrucat nu a mai rezistat sa fie hartuit de banca, ajungandu-se in situatia in care ii erau sunati si vecinii, relateaza Mediafax.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )