Libnet.ro
UNICEF

05:45

Nora Agapi, despre digitalizarea uneia dintre cele mai mari arhive vizuale private din Romania: Nu e usor sa convingi sistemul politic ca arta e vitala

Adevărul Adevărul,
Nora Agapi, despre digitalizarea uneia dintre cele mai mari arhive vizuale private din Romania: Nu e usor sa convingi sistemul politic ca arta e vitala

Regizoarea Nora Agapi, fiica documentaristului si celebrului fotograf de la Iasi Ioan-Matei Agapi, a vorbit, intr-un interviu pentru News. ro, despre cum a inceput digitalizarea arhivei de 10. 000 de negative a tatalui ei, ce-si dorea artistul pentru mostenirea sa si ce vor vedea bucurestenii in expozitia Oarecari de la Muzeul National de Arta Contemporana, deschisa pana la 15 noiembrie. continuă pe Adevărul

OTP Bank a acordat companiei Rara Invest una dintre cele mai mari finantari prin programul IMM Invest

OTP Bank a acordat una dintre cele mai mari finantari garantate prin Programul IMM Invest, in valoare de 8,9 milioane lei, catre compania Rara Invest SRL, pentru sustinerea investitiilor de dezvoltare ale operatorului logistic.

SUPLIMENT TABAC Industria tutunului - una dintre cele mai reglementate din Romania

Interviu cu Nikos Nikiforidis, director general Imperial Tobacco Romania) Reporter: Cu totii trecem printr-o criza sanitara si, conform estimarilor, aceasta se va transforma intr-o criza economica. in acest context, care au fost masurile luate in aceasta perioada in cadrul industriei tutunului, in general, si de compania pe care o reprezentati, in special? in ce mod a fost afectata activitatea Imperial Tobacco?.

Raed Arafat, despre noile restrictii: Purtarea mastii de protectie peste tot e una dintre cele mai eficiente masuri, daca va fi respectata

Purtarea mastii de protectie peste tot, chiar si in spatiile deschise, este masura care va duce cel mai mult la limitarea raspandirii noului coronavirus, a declarat, vineri, seful DSU Raed Arafat. Acesta a trecut in revista noile masuri de protectie si noile restrictii pe care Executivul le va adopta pentru a limita noile imbolnaviri COVID-19.

INTERVIU. Cum a contribuit studioul Ubisoft Bucuresti la realizarea lui Watch Dogs: Legion, una dintre cele mai mari lansari a sfarsitului de an

Watch Dogs: Legion este cel mai nou titlu din lumea jocurilor video made in Romania, si pentru a intelege mai multe despre cat de importanta a fost contributia studioului din Bucuresti la proaspat lansatul joc al celor de la Ubisoft, am stat de vorba cuLucian Istrate, Game Design Director in cadrul Ubisoft Bucuresti.

Cele mai bune anvelope iarna 2020-2021, conform test TCS - Touring Club Suisse

In fiecare an, marile publicatii din domeniul auto vin in intampinarea soferilor cu cele mai elaborate si solicitante teste la care sunt supuse anvelopele. Aceste teste, in marea lor majoritate, stabilesc care sunt cele mai bune anvelope pentru sezonul in curs. Sunt publicatii care ajung chiar pana in punctul de a delimita foarte clar rezultatele, intocmind un top al celor mai bune anvelope. Dat fiind ca sezonul rece a sosit deja in Romania, o sa vorbim in acest articol despre primul test realizat de catre publicatia elvetiana TCS Touring Club Suisse) pentru sezonul de iarna 2020-2021, la anvelope de iarna.

Cele mai importante comune din jurul Timisoarei vor intra in carantina. Masura vizeaza zeci de mii de locuitori

Noua localitati din judetul Timis sunt propuse pentru instituirea carantinei dupa ce rata de infectare a depasit sase la mia de locuitori. Sase dintre cele noua localitati pentru intrarea in carantina vizeaza comune din apropierea Timisoarei.

Cele mai bune mini-serii de pe HBO GO The Undoing plus alte 9 filme de neratat

Sezoanele celor mai bune seriale pot fi urmarite pe HBO GO. Sute de filme, dar si peste 4000 de episoade pot fi vizionate aici. Iata o lista cu 9 filme, pe langa care si Undoing, care se afla printre cele mai bune mini-serii de la HBO GO. Cele mai bune mini-serii de la HBO GO .

Cele mai mari mituri de pe vremea lui Ceausescu. Toate au fost demontate

Miturile economiei romanesti din vremea lui Ceausescu sunt adesea folosite ca argument de fiecare data cand nostalgicii acelui regim au prilejul sa-si faca publice opiniile. Cele mai mari mituri de pe vremea lui Ceausescu Astfel, un prim mit este acela conform caruia economia din vremea comunista era superioara cele de azi. Nimic mai fals insa.

Cele mai urmarite seriale de pe HBO GO. Top seriale incheiate si top serii din care asteptam sezoane noi

HBO GO este o platforma unde poti viziona filme, seriale, documentare si multe altele. Este disponibil pe toate platformele. Poti urmari filmele tale preferate si fara conexiune la internet, tot ce trebuie sa faci este sa le descarci inainte. Ai de ales din peste 850 de filme si 300 de seriale, dar si animatii. in .

FOTO Cele mai amuzante fotografii cu animale salbatice, in 2020. Au fost premiate recent

Pentru a atrage atentia asupra necesitatii de a proteja fauna, mai multi fotografi s-au intrecut in a surprinde cele mai amuzante reactii ale unor animale salbatice. Cei mai buni au fost premiati la Comedy Wildlife Photography 2020.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )