Libnet.ro
UNICEF

05:00

Raed Arafat, despre noile restrictii: Purtarea mastii de protectie peste tot e una dintre cele mai eficiente masuri, daca va fi respectata

Adevărul Adevărul,
Raed Arafat, despre noile restrictii: Purtarea mastii de protectie peste tot e una dintre cele mai eficiente masuri, daca va fi respectata

Purtarea mastii de protectie peste tot, chiar si in spatiile deschise, este masura care va duce cel mai mult la limitarea raspandirii noului coronavirus, a declarat, vineri, seful DSU Raed Arafat. Acesta a trecut in revista noile masuri de protectie si noile restrictii pe care Executivul le va adopta pentru a limita noile imbolnaviri COVID-19. continuă pe Adevărul

VIDEO. Arafat, despre noile restrictii impuse

Guvernul a adoptat o hotarare si o ordonanta de urgenta care prevad noi masuri la nivel national pen.

Ludovic Orban, anunt oficial despre noile restrictii. Amenzi usturatoare pentru cei care nu vor avea declaratia pe proprie raspundere

In contextul in care Romania a ajuns la un record negativ de 9. 714 cazuri de COVID-19, in ultimele 24 de ore, autoritatile s-au mobilizat si au stabilit noi restrictii pentru cetateni. Ludovic Orban a facut anuntul de care toata lumea se temea. Astfel, incepand de saptamana viitoare, cetatenii vor avea de respectat noi masuri de .

Raed Arafat, despre un eventual lockdown in Romania: Se pot propune alte categorii de masuri

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a explicat vineri, peB1 TV,noile masurice vor intra in vigoare incepand de luni pe teritoriul Romaniei. intrebat si de.

Raed Arafat, despre evolutia epidemiei in Romania: Ne asteptam sa continue cresterea

Raed Arafat a declarat ca se asteapta ca numarul cazurilor noi de coronavirus sa creasca dar masurile pe care le-am luat anterior, plus masurile recente, speram ca vor duce la o stabilizare,.

Klaus Iohannis, despre noile restrictii: Asteptam rezultatele peste doua saptamani

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca noile masuri restrictive care urmeaza sa fie apli.

Raed Arafat, explicatii pentru noile restrictii impuse romanilor: Ne aflam intr-o situatie dificila

Dr. Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul de Interne si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a explicat, in cadrul unei conferinte de presa, noile restrictii impuse pe teritoriul Romaniei pentru limitarea raspandirii infectiei cu coronavirus.

Raed Arafat, despre decalarea programului angajatilor: E o obligatie legala. Daca cineva va incerca sa pacaleasca, se va pacali singur si pe noi toti

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat, vineri seara,la Digi24 ca este obligatia legala a firmelor sa decaleze programul angajatilor. Acesta a explicat cum ar trebui sa.

Purtarea mastii de protectie devine obligatorie in tot judetul Constanta, in spatiile publice deschise

Decizia Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Constanta a intrat in vigoare la miezul noptii. Exceptie fac copiii cu varsta de pana la 5 ani.

Raed Arafat, anunt de ultima ora cu privire la noile restrictii. Ce trebuie sa stie toti romanii

Raed Arafat a anuntat in cursul zilei de astazi ce trebuie sa stie cetatenii cu privire la noile masuri de restrictie anuntate de Ludovic Orban in cursul serii de ieri. Acesta a mentionat care sunt masurile de preventie vitale si, de asemenea, a adus lamuriri referitoare la anumite restrictii care ar putea fi gresit intelese.

Raed Arafat: Vom avea cresteri continue pana ajungem la un platou Fiecare individ sa actioneze responsabil Noi nu am inchis tot, ci doar activitatile in care era riscul mai mare (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a vorbit vineri, pentru B1 TV, despre evolutia epidemiei de coronavirus din Romania si despre noile masuri si restrictii ce vor intra in vigoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )