Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ucraina: Cea mai batrana femeie a implinit 107 ani (VIDEO)

B1 B1,
Ucraina: Cea mai batrana femeie a implinit 107 ani (VIDEO)

Cea mai varstnica femeie din Ucraina, schimonaha Ioana de la Manastirea de maici in cinstea icoanei Maicii Domnului de pe Athos din Kipeace, regiunea Jitomir, originara din Cernauti, a implinit, zilele. continuă pe B1

Halep, cea mai mare victima a lui Radwanska in ultimii ani: Simona i-a oferit polonezei o bucurie uriasa

Simona Halep 1 WTA) a facut un meci plin de greseli si a reusit sa-i faca drept cadou adversarei sale o victorie nesperata.

Asia Express a reusit sa depaseasca Exatlon. Prin ce probe au trecut vedetele Antenei 1 in cea mai urmarita editie FOTO

Prima etapa din Thailanda si misiunile dificile infruntate de vedete in ultima editie au trimis Asia Express pe primul loc in preferintele telespectatorilor, iar editia a marcat cea mai mare audienta de la debutul pe post.

Stiti care-i cea mai periculoasa meserie din Romania? N-ati ghici in veci!

Daca v-ati intrebat vreodata care-i cea mai periculoasa meserie din Romania si, purtati de valul logicii, ati oscilat intre crescator de vipere, miner si pompier, aflati de la mine ca v-ati inselat amarnic. Raportat la dinamica salariala asta ca sa folosesc o sintagma indelung malaxata prin institutiile romanesti) meseria cu cel mai mare risc de tragedii/nenorociri/drame este cea de functionar la primarie. Mai cu seama la o primarie rurala.

Cea mai periculoasa meserie din Romania: functionar la primarie. Pentru sporul de conditii periculoase s-au tocat 12 milioane de lei intr-un singur an

Daca v-ati intrebat vreodata care-i cea mai periculoasa meserie din Romania si, purtati de valul logicii, ati oscilat intre crescator de vipere, miner si pompier, aflati de la mine ca v-ati inselat amarnic.

Cea mai mare problema a pietei de capital este legata de educatie

Cea mai mare problema a pietei de capital este legata de educatie, considera Valentin Mavrodin, secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice MFP).

Elevii Colegiului HCC din Alba Iulia au castigat cea mai mare competitie de robotica din Romania. Patru echipe vor merge la concursul din SUA

Echipa Colegiului National Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia a castigat premiul I la cea mai mare competitie de robotica din Romania si va merge la finala internationala a competitiei ce se va desfasura in Statele Unite ale Americii. Echipa XEO RO001 a participat in competitia nationala cu robotelul XEO.

Topul zodiilor care au o INTELIGENTA PESTE MEDIE si cea mai mare rata de SUCCES pe plan profesional

Detin o inteligenta peste medie, determinare si atitudine de invingatori, iar astrologii spun ca au capacitatea de a acumula extrem de repede informatiile care le sunt de folos. De asemenea, au si cea mai mare.

Topul zodiilor care au o inteligenta peste medie si cea mai mare rata de succes pe plan profesional

Au o inteligenta peste medie, determinare si atitudine de invingatori. Astrologii spun ca au capacitatea de a acumula extrem de repede informatiile care le sunt de folos si au cea mai mare rata de succes pe plan profesional.

Cea mai mare nava de croaziera din lume a iesit pentru prima data in larg - VIDEO

Cea mai mare nava de croaziera din lume a iesit pentru prima data in larg si este gata sa intampine primii pasageri. Pachebotul Symphony of the Seas a parasit portul francez Saint-Nazaire, unde a.

A fost cea mai rece dimineata de 25 martie din istorie

A fost cea mai rece dimineata de 25 martie din istorie. Aproape toata tara a inghetat la temperaturi record - s-au resimtit chiar si minus 17 de grade Celsius. A fost cea mai friguroasa zi de.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )