Libnet.ro
UNICEF

16:45

NOTRE-DAME. Unul dintre cei mai mari arhitecti din lume, despre incendiul devastator de la Catedrala Notre-Dame. Cat timp ar putea dura lucrarile de reconstructie

Antena3 Antena3,
NOTRE-DAME. Unul dintre cei mai mari arhitecti din lume, despre incendiul devastator de la Catedrala Notre-Dame. Cat timp ar putea dura lucrarile de reconstructie

Arhitectul sef care a lucrat la resturarea Catedralei din Koln a spus, dupa incendiul cumplit izbucnit la Paris, ca lucrarile de reconstructie ale Catedrealei Notre-Dame ar putea dura cateva zeci de. continuă pe Antena3

Profesor Dr. Cristian Radu Popescu, unul dintre cei mai buni medici din tara a murit!

Spitalul Clinic Coltea anunta ca a incetat din viata Dr. Cristian Radu Popescu, profesor de o incontestabila reputatie, in varsta de 73 de ani si medic chirurg ORL de exceptie. Cu o cariera de peste 40.

Finantarea grupului TeraPlast din partea BERD ajunge la 16 milioane de euro

Grupul TeraPlast, unul dintre cei mai mari producatori de materiale de constructii din Romania, a anuntat, astazi, ca finantarea din partea Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) ajunge la suma de 16 milioane de euro.

DIETA recomandata de un renumit medic chirurg. Slabesti rapid pana la cinci kilograme

Profesorul Fiodor Grigorievici Uglov, unul dintre cei mai mari chirurgi din lume, recomanda femeilor care vor sa slabeasca un regim de viata simplu, fara excese si cu multa miscare. Chirurgul.

Una dintre cele mai indragite actrite din Romania a facut avort pe scena

A fost la un pas sa-si piarda viata si a picat de doua ori la actorie. Este vorba despre Tora Vasilescu, actrita care de peste 40 de ani este un simbol in teatru si in film, actrita care a fascinat.

Anunt SOC facut de Pavel Bartos: Din pacate acum totul se confirma... (FOTO)

Pavel Bartos, unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti prezentatori din Romania, nu se limiteaza doar la cariera sa din televiziune.

Salarii mai mari la Transporturi, chiar daca autostrazile bat pasul pe loc

Ministrul Transporturilor Razvan Cuc vrea sa le dea salarii cu 35% mai mari angajatilor din minister, desi autostrazile si drumurile din Romania bat pasul pe loc.

FOTO Are 100 de ani, a fost botezata de Gheorghe Tatarescu si a jucat in hora cu Regele Mihai: Iau doar cate un algocalmin

Ariana Gavan, din satul gorjean Dobrita, a sarbatorit sambata, 13 aprilie, implinirea a unui secol de existenta. Familia i-a organizat o petrecere surpriza. S-a nascut in urma cu 100 de ani si a fost botezata de unul dintre cei mai mari oameni de stat ai Romaniei, Gheorghe Tatarescu.

ANUNT SOC in Romania: Ce s-a intamplat cu Smiley! Toate femeile din jurul sau sunt in delir!

Smiley este unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania. Ca dovada, la finalul anului trecut, cantaretul a fost desemnat barbatul anului 2018 in cadrul Galei Unica. Astfel, in urma voturilor.

Mircea Dinescu, unul dintre membrii fondatori ai GDS, cere sa fie sters de pe certificatul de botez al organizatiei

Mircea Dinescu, unul dintre membrii fondatori ai Grupului pentru Dialog Social, cere sa-i fie sters numele de pe certificatul de nastere al ONG-ului, in contextul scandalului cu procurorul general Augustin.

Doi dintre cei patru militari romani raniti in Afganistan, transferati la un spital din Germania. Care e starea lor de sanatate

Doi dintre cei patru militari romani raniti sambata in Afganistan au fost transportati luni la Centrul Medical Regional din Landstuhl, Germania, pentru investigatii medicale suplimentare si tratament de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )