Libnet.ro
UNICEF

05:30

Una dintre cele mai indragite actrite din Romania a facut avort pe scena

Antena3 Antena3,
Una dintre cele mai indragite actrite din Romania a facut avort pe scena

A fost la un pas sa-si piarda viata si a picat de doua ori la actorie. Este vorba despre Tora Vasilescu, actrita care de peste 40 de ani este un simbol in teatru si in film, actrita care a fascinat. continuă pe Antena3

SOC pe scena MUZICALA din Romania! Biata MIRABELA DAUER! S-a oprit in urma cu cateva ore...(FOTO)

Mirabela Dauer este una dintre cele mai indragite artiste din Romania. Vedeta este foarte activa pe retelele sociale, unde are numerosi fani.

Cum arata una dintre cele mai circulate strazi din Ploiesti, reabilitata cu 13 milioane de euro. Asfaltul a fost turnat direct peste pamant

Soseaua de Vest, una dintre cele mai circulate artere rutiere din municipiul Ploiesti, reabilitata cu 13,6 milioane de euro, a inceput sa se degradeze la doar trei ani de la reparatii.

Din pacate, incepem DIMINEATA cu o VESTE TRISTA! A MURIT una dintre CELE MAI IUBITE ACTRITE! Toata tara, iN DOLIU!

Una dintre cele mai celebre actrite s-a stins din viata! POZE INTIME CU SMILEY Si GINA PISTOL! AU FACUT-O iN VAZUL TUTUROR! INCREDIBIL CE S-A iNTAMPLAT iN CULISE Este vorba despre Bibi Andersson, una.

Top 10 cele mai bune spitale din lume

Topul celor mai bune spitale din lume cuprinde clinici din 11 state, dintre care 4 se afla in Europa: Germania, Franta, Marea Britanie si Elvetia. Studiul intreprins de cei de la Newsweek s-a bazat pe mai multe date, printre care recomandarile.

Adrian Ursu si Mircea Badea prezinta cele mai amuzante faze din politica romaneasca. Cum se fac de ras candidatii

Adrian Ursu si Mircea Badea au prezentat, duminica, la Editie speciala, cele mai amuzante faze cu candidati din Romania.

Pagina de media: Unul dintre cei mai vechi oameni din Mediafax pleaca din compania lui Adrian Sarbu

Indira Crasnea, unul dintre cei mai vechi angajati ai Mediafax, paraseste grupul de presa dupa 25 de ani. Jurnalista a fost in ultima perioada redactor-sef al publicatiei Monitorul apararii si Securitatii, parte a Mediafax, anunta paginademedia. ro.

VIDEO Specie pe cale de disparitie: Una dintre cele patru exemplare de broasca testoasa gigant Yangtze a murit

Posibil singura femela din specia broastelor testoase gigant cu carapace moale Yangtze a murit la o gradina zoologica din China, lasand doar trei supravietuitori ai acestei specii, relateaza BBC.

Vacanta cu cortul in mijlocul naturii: Cele mai frumoase si moderne campinguri din Europa

Europa este una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta. In fiecare an, zeci de milioane de turisti isi petrec vacantele in marile orase europene, atrasi de istoria locurilor, cultura si, nu in ultimul rand, gastronomie. Daca vrei sa ai parte de.

Unul dintre cele mai mari hoteluri de 5 stele angajeaza urgent personal. Ce posturi cauta si care sunt beneficiile

Unul dintre cele mai mari hoteluri de 5 stele din Bucuresti organizeaza sambata, 13 aprilie, un eveniment dedicat carierei in urma caruia spera sa poata selecta zeci de persoane ae care sa le angajeze.

A murit o testoasa dintre cele mai rare specii din lume. Au mai ramas trei in viata

O specie rara de broasca testoasa a mai facut un pas spre extinctie, dupa ce singura femela cunoscuta a murit intr-o gradina zoologica din China. in viata au mai ramas doar trei membri ai speciei: un mascul in acelasi complex si doua testoase al caror sex nu este cunoscut, in salbaticie in Vietnam.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )