Libnet.ro
UNICEF

20:45

Nou atac in Barcelona. Trei politisti au fost raniti

Antena3 Antena3,
Nou atac in Barcelona. Trei politisti au fost raniti

Politia spaniola vorbeste despre un incident terorist si mai multe victime, dupa ce o duba alba a intrat pe trotuar, lovind mai multi oameni. Trei politisti au fost raniti dupa ce au fost calcati de o. continuă pe Antena3

NOU ATAC in Barcelona in urma cu scurt timp

Politia spaniola vorbeste despre un incident terorist si mai multe victime, dupa ce o duba alba a intrat pe trotuar, lovind mai multi oameni. Trei politisti au fost raniti dupa ce au fost calcati de o.

Accident intr-un parc de distractii din Giurgiu! Trei copii au fost raniti dupa ce mai multe instalatii s-au defectat (FOTO)

Trei copii au fost raniti intr-un parc de distractii din Giurgiu dupa ce anumite masinarii s-au defectat. Acestia au cazut si s-au lovit, la cap si la brate. Au fost deschise doua dosare penale pentru.

Trei oameni au fost raniti, in Arges, dupa ce un sofer a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina pe terasa unui bar

Trei persoane au fost ranite, marti, dupa ce un sofer a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina pe terasa unui bar din Lunca Corbului, judetul Arges, potrivit Politiei Judetene Arges.

ATAC Barcelona - Ministrul de Interne confirma bilantul victimelor: 13 morti si 50 de raniti

Ministrul de Interne spaniol, Joaquim Forn a condamnat pe contul sau deTwitter atacul produs pe strada La Rambla din Barcelona si a confirmat ca bilantul mortilor este de 13 morti si peste 50 de raniti,.

ATAC Barcelona - Ministrul de Interne confirma bilantul victimelor: 13 morti si 100 de raniti

UPDATE: Bilantul ranitilor a ajuns la 100 de persoane. Ministrul de Interne spaniol, Joaquim Forn a condamnat pe contul sau deTwitter atacul produs pe strada La Rambla din Barcelona si a confirmat ca.

FOTO+VIDEO. Stat Islamic loveste din nou. La Barcelona, cel putin 12 oameni au murit, iar alti 80 au fost raniti, dupa ce o furgoneta a intrat in pietoni, in zona turistica La Rambla. Doi atacatori au fost prinsi, unul dintre ei a fost impuscat. Rasturnar

Cel putin 12 persoane au murit, iar alte zeci au fost ranite, dupa ce o furgoneta a intrat in pietonii aflati in zona turisitica La Rambla din Barcelona. Autoritatile au confirmat ca soferul care a provocat accidentul a fugit de la fata locului. Totodata, doua persoane inarmate au intrat intr-un restaurant, unde au luat mai multi ostatici.

O duba a intrat in multime pe strada principala din centrul Barcelonei. Cel putin 13 morti si zeci de raniti. Politia spaniola: Este un atentat terorist (VIDEO)

UPDATE 22:55Bilantul actualizat al victimelor atacului din Bercelona indica 13 morti si cel putin 80 de raniti, dintre care 15 in stare grava, informeaza La Vanguardia.

11 oameni au murit striviti, iar alti 35 au fost raniti, dupa prabusirea unui stejar masiv, in timpul unei ceremonii religioase pe insula portugheza Madeira

Cel putin 11 persoane au murit, iar alte 35 au fost ranite pe insula portugheza Madeira, dupa ce un stejar s-a prabusit peste un grup de oameni care participau la un festival religios desfasurat in orasul Funchal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )