Libnet.ro
UNICEF

10:45

Un nou aur mondial pentru dansul sportiv din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Un nou aur mondial pentru dansul sportiv din Republica Moldova

Cuplul format din Gabriele Goffredo si Anna Matus au adus o noua medalie de aur pentru dansul sportiv din Republica Moldova. Cei doi au urcat pe prima treapta a Campionatului Mondial de dans sportiv, stilul latino-american, a carei finala a avut loc pe 1 septembrie in Thailanda. continuă pe Adevărul

George Maior, citat din nou la Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie

Fostul sef SRI, George Maior, este citat de catre procurorii Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie SIIJ), in dosarul privind extradarea lui Nicolae Popa. Este a treia oara cand procurorii.

OBIECTIVE TURISTICE RESTAURATE DIN BANI EUROPENI 8 milioane de euro, pentru dezvoltarea turismului din Rupea

Punerea in valoare a monumentelor istorice reprezinta una dintre provocarile administratiilor publice locale si judetene din tara noastra, pentru ca obiectivele respective pot constitui principalele puncte de atractie pentru turistii straini si romani. Numai ca restaurarea vestigiilor necesita foarte multi bani, care nu se afla in bugetele comunitatilor locale si nici in cel national. Singura solutie viabila o reprezinta finantarea europeana, prin intermediul careia mai multe administratii locale din Transilvania au reusit sa isi introduca monumentele in diferite minicircuite istorice destinate vizitatorilor din tara si de peste hotare.

Dana Girbovan, presedinte UNJR: Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie este necesara

Presedintele UNJR, Dana Girbovan, afirma ca Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie este.

Cinci contracte de finantare pe fonduri europene semnate pentru dezvoltarea aeroporturilor din Romania

Romania isi va dubla traficul de pasageri pe calea aeriana in urmatorii 15 ani. E estimarea facuta lareuniunea anuala a directorilor generali ai aeroporturilor din Romania, desfasurata la Constanta, i.

Transgaz si Black Sea Oil and Gas semneaza ordinul de incepere a lucrarilor pentru preluarea gazelor din Marea Neagra

Reprezentantii Transgaz si cei ai Black Sea Oil and Gas au semnat, vineri, la Corbu, ordinul de incepere a lucrarilor pentru proiectele celor doua companii in vederea preluarii productiei de gaze din perimetrul offshore Midia, potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei.

Transgaz si Black Sea Oil Gas au semnat ordinul de incepere a lucrarilor pentru preluarea gazelor din Marea Neagra

Reprezentantii transportatorului de gaze Transgaz si ai investitorului Black Sea Oil Gas au semnat vineri ordinul de incepere a lucrarilor pentru proiectele celor doua companii in vederea preluarii productiei de gaze provenite din Proiectul Dezvoltare Gaze Naturale Midia in Sistemul National de Transport.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )