Libnet.ro
UNICEF

15:15

OBIECTIVE TURISTICE RESTAURATE DIN BANI EUROPENI 8 milioane de euro, pentru dezvoltarea turismului din Rupea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OBIECTIVE TURISTICE RESTAURATE DIN BANI EUROPENI 8 milioane de euro, pentru dezvoltarea turismului din Rupea

Punerea in valoare a monumentelor istorice reprezinta una dintre provocarile administratiilor publice locale si judetene din tara noastra, pentru ca obiectivele respective pot constitui principalele puncte de atractie pentru turistii straini si romani. Numai ca restaurarea vestigiilor necesita foarte multi bani, care nu se afla in bugetele comunitatilor locale si nici in cel national. Singura solutie viabila o reprezinta finantarea europeana, prin intermediul careia mai multe administratii locale din Transilvania au reusit sa isi introduca monumentele in diferite minicircuite istorice destinate vizitatorilor din tara si de peste hotare. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Fondurilor Europene, Roxana Minzatu: Guvernul Romaniei a finantat din bani europeni pana astazi 8.715 start-up-uri din ceea ce inseamna componenta Diaspora Start-Up

Guvernul Romaniei a finantat din bani europeni aproape 9. 000 de noi afaceri, din ceea ce inseamna componenta Diaspora Start-Up, a anuntat sambata, la Antena 3, ministrul Fondurilor Europene, Roxana.

IN AUGUST Rezervele valutare la BNR au urcat la 35,61 milioane euro

La 31 august 2019, rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei se situau la nivelul de 35. 619 milioane euro, fata de 35. 473 milioane euro la 31 iulie 2019, se arata intr-un comunicat remis redactie noastre.

Primaria Sectorului 4 - licitatie de 136 milioane euro pentru amenajarea domeniului public

Primaria Sectorului 4 a lansat o licitatie de 643,7 milioane lei 136 milioane euro) pentru amenajarea domeniului public de pe raza sectorului, informeaza news. ro.

VIDEO Cetatea Rupea: De la un monument abandonat la 150.000 de turisti pe an, dupa investitii de 6 milioane euro din fonduri europene

In anii 90, la Cetatea Rupea se gaseau doar cateva ruine si ziduri, majoritatea acoperite de vegetatie. in 2013 insa, fortificatia din Brasov a fost inscrisa in circuitul turistic dupa ce, timp de 3 ani, a fost reabilitata cu fonduri europene si cofinantare locala, iar in prezent, peste 150. 000 de turisti romani si straini trec pragul monumentului istoric.

PRIMUL SEMESTRU, 2019 Companiile Uniqa au raportat un profit cumulat de 1,71 milioane euro

Companiile Uniqa Asigurari si Uniqa Asigurari de viata au anuntat, luni, ca au inregistrat in primul semestru un profit cumulat de 1,71 milioane de euro in Romania si, in total, au incheiat prima parte a anului cu prime brute subscrise situate la nivelul de 48,6 milioane de euro.

Fermierii au epuizat fondurile europene pentru sisteme de irigatii: 300 milioane Euro ceruti in 2019

Fermierii romani grupati in organizatii de utilizatori de apa in agricultura au depus cereri de finantare in valoare totala de peste 300 de milioane de euro pentru finantarea unor sisteme de irigatii cu fonduri europene, peste bugetul total de 200 de milioane de euro disponibil pentru acest apel de proiecte din 2019, a anuntat, vineri, Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR).

FEDR investeste 363,3 milioane euro pentru construirea podului peste Dunare la Braila

Fondul European de Dezvoltare Rurala FEDR) investeste 363,3 milioane de euro pentru construirea unui pod peste Dunare in orasul Braila, a anuntat luni Comisia Europeana, care precizeaza ca proiectul implica, de asemenea, construirea unor drumuri de legatura pentru a imbunatati conexiunile de transport dinspre Marea Neagra inspre nord-estul Romaniei.

Investitie de 363,3 milioane euro pentru construirea unui pod peste Dunare

Fondul European de Dezvoltare Rurala FEDR) investeste 363,3 milioane de euro pentru construirea unui pod peste Dunare in orasul Braila, a anuntat, luni, Comisia Europeana, care precizeaza ca proiectul implica, de asemenea, construirea unor drumuri de legatura pentru a imbunatati conexiunile de transport dinspre Marea Neagra inspre nord-estul Romaniei, informeaza news. ro.

AFIR: Fondurile de 200 milioane de euro pentru investitiile in sisteme de irigatii, epuizate

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) anunta ca s-a inchis sesiunea de primire a cererilor de finantare pentru investitii in infrastructura de irigatii, ca urmare a epuizarii fondurilor disponibile pentru aceasta sesiune, de 200 milioane euro, scrie News. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )