Libnet.ro
UNICEF

17:45

Un nou calendar pentru Brexit: ce sanse de reusita mai are Boris Johnson

Adevărul Adevărul,
Un nou calendar pentru Brexit: ce sanse de reusita mai are Boris Johnson

Incapatanarea premierului britanic Boris Johnson de a-si scoate tara din Uniunea Europeana UE) la 31 octombrie urmeaza sa fie supusa unor teste majore in cursul acestei saptamani, doua voturi preliminare asupra acordului pentru Brexit incheiat saptamana trecuta intre Londra si Bruxelles fiind asteptate marti in Camera Comunelor. continuă pe Adevărul

Boris Johnson a trimis la Bruxelles o cerere nesemnata de prelungire a termenului pentru Brexit

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a trimis la Bruxelles cererea de prelungire a termenului pentru Brexit, a anuntat la miezul noptii de sambata, pe Twitter, presedintele Consiliului European, Donald Tusk.

Calendar ortodox luni, 21 octombrie. Mai multi sfinti sunt pomeniti in aceasta zi

Calendar ortodox luni, 21 octombrie. Sfintii Cuviosii Marturisitori Visarion, Sofronie si Sfantul Mucenic Oprea impreuna cu Sfintii Preotii Marturisitori Ioan din Gales si Moise Macinic din Sibiel sunt.

Boris Johnson: Nu exista o solutie mai buna pentru Brexit, decat acordul anuntat la Bruxelles

Premierul britanic Boris Johnson a asigurat vineri ca nu a existat solutie mai buna crizei Brexitului decat acordul de iesire din UE obtinut la Bruxelles, care urmeaza sa fie supus unui vot cu rezultat incert in parlament sambata, potrivit.

Soc TOTAL in SHOWBIZ! Din pacate este vorba despre MIRABELA DAUER: Nu mai are mult timp...

Celebra cantareata Mirabela Dauer este cunoscuta pentru citatele si mesajele sale motivationale pe care le publica regulat pe Facebook.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,327 seconds )