Libnet.ro
UNICEF

20:30

Un nou DECES din cauza virusului West Nile. O persoana A MURIT in Bucuresti

B1 B1,
Un nou DECES din cauza virusului West Nile. O persoana A MURIT in Bucuresti

Un nou deces din cauza virusului West Nile. Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile anunta in ultimul deces a fost inregistrat in Bucuresti. continuă pe B1

CM Rugby: Meciurile Franta vs Anglia si Noua Zeelanda vs Italia au fost anulate din cauza taifunului Hagibis

Organizatorii Cupei Mondiale de rugby au decis anularea meciurilor Franta - Anglia si Noua Zeelanda, din cauza taifunului Hagibis, care va lovi Japonia in week-end.

Ce a patit Dragos Patraru din cauza Vioricai Dancila. Decizia CNA este oficiala

Postul de televiziune Prima TV a fost sanctionat de Consiliul National al Audiovizualului, dupa ce Dragos Patraru a folosit mai multe apelative la adresa Vioricai Dancila care au fost considerate deplasate. Jurnalistul s-a adresat cu apelativele analfabeto si inculto in cadrul emisiunii Starea Natiei. Chiar daca mai multi membri ai CNA s-au amuzat in momentul .

Sylvinho a fost demis de Olympique Lyon din cauza rezultatelor slabe

Olympique Lyon, grupare la care evolueaza portarul Ciprian Tatarusanu, l-a dat afara pe antrenorul brazilian Sylvinho, din cauza reuzltatelor slabe inregistrate in Ligue 1, informeaza lequipe. fr.

Drama unui copil din Satu Mare: Are 8 ani dar a fost refuzat de toate scolile din judet din cauza ca are ADHD si IQ-ul mare

Un copil in varsta de opt ani, din Satu Mare, nu este primit la nicio scoala din judet din cauza unei probleme legate de deficitul de atentie. La scolile normale este refuzat din cauza afectiunilor psihice, iar.

Doua partide importante din Campionatul Mondial de rugby, anulate din cauza taifunului Hagibis

Doua partide de rugby din cadrul Campionatului Mondial din Japonia au fost anulate, joi, din cauza taifunului Hagibis care va lovi aceasta tara la sfarsitul saptamanii, anunta BBC. Mai exact, este vorba de.

Doua partide importante din Cupa Mondiala de rugby, anulate din cauza taifunului Hagibis

Doua partide de rugby din cadrul Cupei Mondiale din Japonia au fost anulate, joi, din cauza taifunului Hagibis care va lovi aceasta tara la sfarsitul saptamanii, anunta BBC. Mai exact, este vorba de.

HAOS la Londra din cauza BREXIT-ului! Mai multi MINISTRI din guvernul Johnson ameninta cu DEMISIA

Haos in Marea Britanie. Mai multi ministri din Guvernul Johnson ameninta cu demisia dupa esecul negocierilor cu Uniunea European in privinta Brexit-ului. Secretarul pentru cultura, Nicky Morgan, ministrul.

Tragedie la Suceava, din cauza infrastructurii PRECARE: Un pod s-a PRABUSIT, in momentul traversarii unei basculante (FOTO)

Infrastructura precara din tara noastra face victime. Un pod s-a prabusit la Suceava, in momentul traversarii unei basculante, informeaza newsbucovina. ro. Soferul a ajuns la spital, iar autovehiculul este.

Sfarsit tragic pentru un tanar de 22 de ani! A murit intr-un accident ingrozitor din cauza vitezei

Un tanar de 22 de ani din Tulcea si-a pierdut viata in urma unui accident grav. Incidentul s-a petrecut in dimineata zilei de 7 octombrie, in timp ce conducea un autoturism pe DC 77 Panduru-Baia), in.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )