Libnet.ro
UNICEF

14:00

Un nou DOSAR penal pentru Nichita. Primarul din Iasi, cercetat pentru un credit de 200 milioane euro

Antena3 Antena3,
Un nou DOSAR penal pentru Nichita. Primarul din Iasi, cercetat pentru un credit de 200 milioane euro

Un nou dosar pentru Gheorghe Nichita, primarul Iasiului. Adevarul scrie ca Tribunalul Iasi a decis ca DNA trebuie sa reia cercetarile in cazul unui credit de 200 de milioane de lei, luat de Primaria Iasi in. continuă pe Antena3

Un nou dosar penal pentru Gheorghe Stefan

Fostul primar din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, este cercetat de procurorii DNA intr-un nou dosar penal, pentru atribuirea unui contract al Postei Romane privind servicii de incasare electronica a facturilor, informeaza un comunicat remis de DNA.

Situatie aberanta, unica in Romania: Primarul din Iasi conduce municipiul din sufrageria unei vile de lux din cel mai exclusivist cartier rezidential din oras

Dupa ce primarul Gheorghe Nichita, a ajuns in vizorul DNA, momentan fiind arestat la domiciliu, municipiul Iasi traverseaza o situatie administrativa aberanta si fara precedent in Romania, scrie Adevarul.

Un nou dosar pentru Adrian Sarbu si Sorin Rosca Stanescu

Procurorii vor deschide un nou dosar penal pentru Adrian Sarbu si Sorin Rosca Stanescu. Anchetatorii sustin ca acestia ar fi luat credite cu acte false.

Surse: Elena Udrea este anchetata intr-un nou dosar pentru creditul de 3 milioane de euro

Elena Udrea ar avea deschis un nou dosar penal, transmite RTV, care citeaza surse judiciare. Noul dosar ar viza modul in care aceasta a obtinut creditul de trei milioane de euro de la BRD pentru a cumpara.

Gheorghe Stefan, urmarit penal pentru spalare de bani intr-un nou dosar. Fostul edil si-ar fi pus un apropiat la conducerea Postei Romane

Fostul primar din Piatra Neamt Gheorghe Stefan este urmarit penal de procurori anticoruptie intr-un nou dosar in care este acuzat de trafic de influenta, spalare de bani si instigare la abuz in serviciu. Alaturi de el este cercetat si un fost director de la Posta Romana.

Gheorghe Stefan, cercetat de DNA pentru atribuirea unui contract al Postei Romane

Fostul primar din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, este cercetat de procurorii DNA intr-un nou dosar penal, pentru atribuirea unui contract al Postei Romane privind servicii de incasare electronica a facturilor, el fiind acuzat de spalare de bani si trafic de influenta, arata un comunicat publicat de DNA.

Gheorghe Stefan, cercetat de DNA intr-un nou dosar

Fostul primar al municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, este cercetat de procurorii DNA intr-un nou dosar, pentru atribuirea unui contract al Postei Romane privind servicii de incasare electronica a.

Adrian Sarbu si Sorin Rosca Stanescu, audiati intr-un nou dosar in care sunt acuzati de inselaciune si spalare de bani

Omul de afaceri Adrian Sarbu si fostul senator PNL Sorin Rosca Stanescu au fost adusi vineri la sediul DIICOT. Ei sunt audiati intr-un nou dosar in care sunt acuzati de inselaciune si spalare de bani.

Gheorghe Stefan are un nou dosar la DNA: Fostul edil, acuzat de trafic de influenta, spalare de bani si instigare la abuz in serviciu

Gheorghe Stefan, fostul primar al municipiului Piatra Neamt, are un nou dosar la Directia Nationala Anticoruptie DNA), informeaza B1 TV, citand un comunicat al DNA. Fostul edil este cercetat de procurorii.

[P] Limbile moderne plaseaza Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi in primele 250 de universitati din lume

Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi este clasata in primele 250 de universitati din lume pentru studiile de Limbi moderne. Astfel, conform QS Rankings, unul dintre cele mai reputate clasamente internationale, studiile in limbi straine la Universitatea Alexandru Ioan Cuza ocupa in anul 2015 un loc in intervalul 200 - 250 la nivel mondial.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )