Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un nou instrument financiar de doua miliarde de euro pentru promovarea valorilor europene. Printre obiective , combaterea dezinformarii

Hotnews Hotnews,
 Un nou instrument financiar de doua miliarde de euro pentru promovarea valorilor europene. Printre obiective , combaterea dezinformarii

Sesiunea parlamentara de la Strasbourg din aceasta saptamana a votat o rezolutie despre Nevoia de creare a unui Instrument al Valorilor Europene pentru sprijinirea organizatiilor societatii civile care promoveaza valori europene in Uniunea Europeana, la nivel local si national. IVE se doreste a fi complementar instrumentelor europene si nationale existente prin care se promoveaza si protejeaza valorile UE in statele membre, va fi finantat prin viitorul Cadru Financiar Multianual post-2020, iar bugetul ar trebui sa se ridice la nivelul minim alocat promovarii valorilor europene in tarile in curs de dezvoltare, ceea ce inseamna o suma de 2 miliarde euro pentru cei 7 ani bugetati pentru cele 27 de state membre dupa 2020. continuă pe Hotnews

Grupul petrolier Total va plati 1,4 miliarde de euro pentru a deveni actionar majoritar al Direct Energie

Grupul petrolier Total SA va plati 1,4 miliarde de euro 1,73 miliarde de euro) pentru a achizitiona o participatie majoritara 74,33%) la retailerul francez de electricitate Direct Energie, intr-o tranzactie care va spori concurenta cu care se confrunta liderul pietei, EDF, transmite Reuters.

Grupul Total va plati 1,4 miliarde de euro pentru pachetul majoritar de actiuni al Direct Energie

Grupul petrolier Total va plati 1,4 miliarde de euro 1,73 miliarde de euro) pentru a achizitiona o participatie majoritara 74,33%) la retailerul francez de electricitate Direct Energie, intr-o tranzactie care va spori concurenta cu care se confrunta liderul pietei, EDF, transmite Reuters.

Comisia Europeana sustine continuarea finantarii CEF, in valoare de 1,13 miliarde euro

Compania care administreaza reteaua de cai ferate din Romania, CFR SA, a anuntat, astazi, ca reprezentantii Comisiei Europene CE) sustin implementarea proiectelor pentru dezvoltarea infrastructurii feroviare din Romania, incluse in programul CEF Transport 2014-2020, contributia totala a CEF fiind de aproximativ 1,13 miliarde euro.

Activele nete ale fondurilor deschise locale au scazut la 4,7 miliarde euro

Activele nete ale fondurilor deschise locale au scazut la 4,7 miliarde euro.

Finantari n valoare totala de 135.000 euro pentru firme mici cu proiecte inovatoare n domeniul sanatatii

EIT Health deschide perioada de depunere a candidaturilor pentru trei competitii dedicate startup-urilor, cu granturi in valoare totala de 135. 000 euro pentru inovatorii din domeniul sanatatii care doresc sa-si transforme ideile inovatoare in solutii comercializabile. Cine poate aplica.

Contract cu dedicatie de un milion de euro pentru curatenia aeroportului Otopeni

Contract cu dedicatie de un milion de euro pentru curatenia aeroportului Otopeni, pe doar sase luni. Banii vor ajunge in conturile firmelor controlate de Mihaela Neagu, o afacerista apropiata de fosta guvernare.

Immofinanz ofera 390 de milioane de euro pentru a prelua 29,1% din rivala S Immo

Compania imobiliara austriaca Immofinanz va cheltui 390 de milioane de euro 483 de milioane de dolari) pentru a prelua o participatie de 29,1% in rivala S Immo, extinzand valul de tranzactii din acest sector, transmite Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )