Libnet.ro
UNICEF

10:15

Un nou partid pe scena politica din Romania. Nicusor Dan: Uniunea Salvati Romania, inscrisa oficial. in august vom avea congres pentru fuziunea cu USB

B1 B1,
Un nou partid pe scena politica din Romania. Nicusor Dan: Uniunea Salvati Romania, inscrisa oficial. in august vom avea congres pentru fuziunea cu USB

Un nou partid a rasarit, joi, pe scena politica romaneasca. Uniunea Salvati Romania a fost inscrisa oficial la Registrul partidelor politice, a anuntat Nicusor Dan. El a mentionat ca,. continuă pe B1

Sondaj-soc: Nicusor Dan, omul care va decide guvernul

Sondaj-soc: Nicusor Dan, omul care va decide guvernul. Aparitie neasteptata pe al doilea loc in sondaje. Stire in curs de actualizare.

Nicusor Dan: USR si-a fixat ca tinta pentru parlamentare un scor de 10%

Uniunea Salvati Romania are drept tinta pentru alegerile parlamentare din toamna un scor electoral de 10%. Mai mult, USR isi propune sa sustina conditionat un viitor Guvern, a declarat Nicusor Dan,.

Nicusor Dan anunta fuziunea USB cu USR

Presedintele Uniunii Salvati Bucurestiul USB), Nicusor Dan, a anuntat, joi, ca la jumatatea lunii august va fi organizat un congres, foarte posibil pur formal, prin care Uniunea Salvati.

Nicusor Dan: O varianta de premier ar fi Dacian Ciolos altoit cu Clotilde Armand

Nicusor Dan, seful partidul care ar putea decide Guvernul - potrivit celui mai recent sondaj, si-l doreste in continuarea pe Dacian Ciolos in functia de premier. Presedintele USR a spus marti, la.

Strategia lui Nicusor Dan pentru alegerile parlamentare. Ce planuri are pentru noul USR

Partidul lui Nicusor Dan se pregateste intens pentru alegerile parlamentare. Uniunea Salvati Romania are drept tinta sa obtina un scor electoral de 10%.

Batalia pentru Herastrau - cea mai mare ferma de pokemoni din Romania - va avea loc joi, 28 iulie

Jucatorii de Pokemon Go isi dau din nou intalnire in Parcul Herastrau, unde va avea loc primul eveniment major Pokemon GO din Romania. Daca saptamana trecuta a avut loc vanatoarea de Pokemoni, joi, 28 iulie, de la ora 17. 00, jucatorii vor putea participa la Batalia pentru Herastrau!, denumita de catre organizatori drept cea mai mare ferma de pokemoni de la noi, cu cel mai mare trafic de vanatori/antrenori.

ADPM PR, agentia de Celebrity PR din Romania, a implinit 5 ani!

ADPM PR, prima agentie de Celebrity PR & Events din Romania, a aniversat cinci ani de activitate in industria de PR si evenimente din Romania printr-o petrecere in stil japonez. Iata cum au petrecut vedetele si partenerii cunoscutei agentii.

Piata de peste din Romania a crescut cu 3%, la 350 milioane de euro

Piata de peste si fructe de mare din Romania este pe un trend ascendent incepand cu 2013, conform estimarilor Romfood Trading, unul dintre principalii importatori si distribuitori de produse din peste si fructe de mare din Romania si dezvoltator al brandului Alfredo Seafood.

Dezvaluiri: Casele de copii din Romania - violuri, prostitutie, alcool

Violuri, prostitutie, copii nedoriti, mame minore si alcool - cam asta se intampla in casele de copii din Romania. Cel putin la Iasi si Constanta, potrivit unei anchete prezentate luni, la.

Dezvaluiri: Casele de copii din Romania - violuri, prostitutie, alcool. Sefa Agentiei pentru protectia copilului: Centrele, inchise in urmatorii ani

Violuri, prostitutie, copii nedoriti, mame minore si alcool - cam asta se intampla in casele de copii din Romania. Cel putin la Iasi si Constanta, potrivit unei anchete prezentate luni, la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )