Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un nou pericol pentru turistii din Grecia. MAE ii avertizeaza pe romani

România Liberă România Liberă,
Un nou pericol pentru turistii din Grecia. MAE ii avertizeaza pe romani

Ministerul Afacerilor Externe le transmite romanilor care calatoresc astazi in anumite zone din Grec. continuă pe România Liberă

EXCLUSIV Noi restrictii pentru turistii romani care calatoresc in Cipru: inca nu sunt la fel de serioase ca in Grecia. Daca ai un test pentru COVID-19, facut cu 72 de ore inainte esti liber

EXCLUSIV Noi restrictii de calatorie pentru turistii romani vor fi impuse incepand de joi si in Cipru, o alta destinatie populara pentru vacantele de vara. Avnd in vedere ca tara noastra a fost.

Italia acuza Romania: Un pericol pentru toata Europa

Jurnalistii de la publicatia italiana Il Messaggero noteaza ca Romania risca sa devina Brazilia Europei, din cauza numarului mare de infectari cu noul coronavirus. Italia acuza Romania Acestia fac referire la faptul ca sambata Romania a avut 899 de cazuri de contaminare, sustinand ca aceasta cifra ingrijoreaza tarile din Balcani si Uniunea Europeana, informeaza News. ro.

Coronavirus Marea Britanie. Se intampla si la case mai mari: Unitate ATI nou construita pentru pacientii Covid, care a costat 100 milioane de lire, a fost inchisa din cauza ca nu respecta securitatea la incendiu

O unitate ATI nou construita pentru pacientii Covid-19 in cadul unui spital al Sistemului britanic de Sanatatate a fost inchis dupa controale privind respectarea masurilor de securitate la incendiu, relateaza The Guardian.

Vaccinul Oxford, veste mare pentru oamenii din intreaga lume. Au aparut primele rezultate

Universitatea Oxford din Marea Britanie a dezvoltat un vaccin. Acesta pare ca este sigur si pregateste sistemul imunitar, spune BBC. Vaccinul Oxford, veste mare pentru oamenii din intreaga lume. Au aparut primele rezultate Studiile, la care au luat parte 1,077 de pacienti arata ca injectarea vaccinului a facut ca acestia sa dezvolte anticorpi si leucocite .

EXCLUSIV MAE, despre turistii romani din Grecia: Solicitaritarile de asistenta au vizat blocajele sau intarzierile inregistrate la punctul de trecere al frontierei si procedurile aplicabile celor testati pozitiv pentru COVID-19

EXCLUSIV Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza intr-un raspuns pentru B1. RO ca monitorizeaza in permanenta situatia romanilor care calatoresc in aceasta perioada in Grecia, dupa ce in.

Transport electric pentru turistii din Ranca. Cand va fi realizat proiectul

Turistii care vor sa ajunga in statiunea montana Ranca, din judetul Gorj, ar putea fi transportati cu autobuze electrice.

Bahamas isi inchide granitele pentru turistii americani

Reemergenta pandemiei l-a determinat pe premierul din Bahamas, Hubert Minni, sa interzica intrarea turistilor americani in tara. Minni a anuntat interdictia in weekend si a declarat ca zborurile catre SUA vor fi oprite, scrie Zerohedge.

Cea mai rusinoasa gafa din istoria MAE. Moment extrem de jenant pentru Guvern! Greseala majora pe care nimeni n-a sesizat-o

Situatie rusinoasa pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe. in interiorul unui comunicat de presa ce este postat pe pagina Ministerului si dateaza de o saptamana intreaga, exista la un moment dau o trimitere catre un site ce lauda un tratament naturist pentru marirea penisului.

Coronavirus Brazilia: Bolsonaro, testat din nou pozitiv pentru Covid-19

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a fost din nou testat pozitiv pentru COVID-19, la al treilea test facut de cand s-a imbolnavit pe 7 iulie, a spus secretariatul Ministerului Comunicatiilor, relateaza Reuters.

Un nou tratament pentru COVID-19: Ar fi redus cu 79% pericolul dezvoltarii unor forme grave ale bolii

Compania farmaceutica britanica Synairge sustine ca noul sau tratament pentru coronavirus a redus numarul de pacienti spitalizati care au nevoie de terapie intensiva potrivit unui studiu aflat in stadiul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )