Libnet.ro
UNICEF

06:00

Un nou protest anuntat astazi n Piata Victoriei: Solidaritate! Hai n strada! Cod ROSU de OUG

Hotnews Hotnews,
 Un nou protest anuntat astazi n Piata Victoriei: Solidaritate! Hai n strada! Cod ROSU de OUG

Un nou protest este anuntat pentru astazi, incepand cu ora 18. 00, in Piata Victoriei. Oamenii sunt chemati in strada pentru a manifesta impotriva intentiei PSD de a modifica legislatia penala prin ordonanta de urgenta. continuă pe Hotnews

Nou PROTEST anuntat in Piata Victoriei: Solidaritate! Hai in strada! Cod ROSU de OUG

Protestatarii au anuntat ca va avea loc o noua manifestatie, duminca, incepand cu ora 18. 00, in Piata Victoriei. Oamenii se vor strange pentru a protesta impotriva intentiei PSD de a modifica legislatia.

Un nou protest antiguvernamental in Piata Victoriei. Protestatarii i-au cantat lui Dragnea Multi ani primeasca, la multi ani!

Oamenii au iesit din nou in strada impotriva actualei guvernari. in Piata Victoriei din Bucuresti cateva sute de persoane protesteaza, sambata seara, impotriva coalitiei PSD-ALDE si a unei noi OUG 13.

Un nou protest antiguvernamental in Piata Victoriei. Protestatarii i-au cantat lui Dragnea Multi ani primeasca, la multi ani! (VIDEO)

UPDATE: Numarul manifestantilor din fata Guvernului a urcat la 2. La protest participa si Ana Blandiana. UPDATE: Aproximativ 1. 000 de persoane protesteaza sambata seara in Piata.

Un nou protest anuntat pentru joi searain Piata Victoriei: Noi NUplecam. VOI plecati!

Grupul Coruptia Ucide anunta un nou protest pentru joi seara in Piata Victoriei, dupa ce peste 4. 000 de bucuresteni au iesit in urma cu o zi pentru a protesta fata de modificarile la Codul de Procedura Penala si fata de alianta de la guvernare ce sustine aceste modificari.

Protest anuntat pentru duminica in Piata Victoriei, dar si in tara: Cod rosu de OUG

Un protest intitulat Cod rosu de OUG este anuntat pentru duminica seara in Piata Victoriei, peste cinci mii de persoane aratandu-se interesate de evenimentul creat pe Facebook. Si in mai multe judete din tara comunitatile de protestatari au anuntat manifestari similare.

Un nou protest anuntat la Cluj: Nu plecam pana nu suntem ascultati!

Mii de oameni au protestat sambata, 23 iunie, pe strazile din Cluj. Azi, 24 iunie, s-a anuntat un nou protest incepand cu ora 19.

Un nou protest a avut loc in Piata Victoriei din Capitala - VIDEO

Un nou protest a avut loc duminica seara in Piata Victoriei din Capitala. Actiunea a inceput in jurul orei 18:00 si s-a desfasurat fara incidente. 30 - Protestul din Piata Victoriei se incheie.

Un nou protest are loc in Piata Victoriei din Capitala - VIDEO

Un nou protest are loc duminica seara in Piata Victoriei din Capitala. Cateva mii de oameni si-au dat intalnire in fata Guvernului pentru a-si exprima nemultumirea fata de modificarile din justitie.

Un nou protest anuntat sambata in Capitala: Ordonanta 13 revine! Toti in Piata

Noi proteste au fost anuntate sambata, pe Facebook. Manifestarile ar urma sa aiba loc incepand cu ora 17. 00, in Bucuresti, motivul invocat de protestatari pe pagina evenimentului fiind apararea statului de drept. Protestul vine ca urmare a deciziei luate de presedintele PSD Liviu Dragnea, condamnat in prima instanta la trei ani de inchisoare cu executare pentru instigare la abuz in serviciu, de a nu demisiona din functiile pe care le ocupa.

Nou protest in Piata Victoriei

Cateva sute de persoane s-au strans, astazi, in Piata Victoriei din Capitala si striga Demisia si Hotii. Oamenii se tem de adoptarea unei noi Ordonante 13 si cer vigilenta sporita, dar si mobilizare la proteste.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )