Libnet.ro
UNICEF

13:15

O nou serviciu Netflix, facut sa atraga cat mai multi abonati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
O nou serviciu Netflix, facut sa atraga cat mai multi abonati

Cel mai important serviciu de streaming ofera acces la intreaga librarie de continut, vreme de doua zile, in ceea ce ar putea deveni un eveniment regulat, prin care Netflix sa atraga noi abonati, potrivit News. continuă pe Ziarul Bursa

Un nou serviciu Netflix, facut sa atraga cat mai multi abonati

Cel mai important serviciu de streaming ofera acces la intreaga librarie de continut, vreme de doua zile, in ceea ce ar putea deveni un eveniment regulat, prin care Netflix sa atraga noi abonati, potrivit News.

Mirel Radoi a decis cat mai ramane la echipa nationala! Ce face dupa ultimele meciuri din noiembrie

Mirel Radoi a avut pana acum doua actiuni la echipa nationala, cu rezultate diametral opuse. La debutul sau echipa s-a miscat foarte bine si a primit foarte multe aprecieri. A fost o remiza cu ghinion in fata Irlandei de Nord si o victorie entuziasmanta in Austria. Au urmat apoi sase zile foarte grele, in a .

Pericolul din Romania mult mai mare decat pandemia. Mor mai multi romani si se afla in spitale: e din ce in ce mai rezistent

Scandalul infectiilor nosocomiale este deja unul de notorietate in spitalele din Romania. Dupa ultimele analize de caz facute la nivelul INSP, sunt multi romani care mor din aceasta cauza, in spitale. Raportul este unul ingrijorator daca e sa luam in calcul numarul de persoane decedate din cauza acestora. Raportul vorbeste de Clostridium difficile, una din .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )