Libnet.ro
UNICEF

00:07

Nou termen in procesul in care Liviu Dragnea contesta actuala conducere a PSD

Adevărul Adevărul,
Nou termen in procesul in care Liviu Dragnea contesta actuala conducere a PSD

Un nou termen in procesul in care Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, contesta actuala conducere a partidului, stabilita la Congresul din 29 iunie, este programat joi la Curtea de Apel Bucuresti. continuă pe Adevărul

Un nou termen este programat in procesul in care Liviu Dragnea contesta actuala conducere a PSD

Un nou termen este programat la Curtea de Apel Bucuresti CAB), joi, in procesul in careLiviu Dragnea, contesta actuala conducere a Partidului Social Democrat PSD), stabilita la Congresul din 29 iunie,.

Liviu Dragnea, nou termen in procesul in care ataca actuala conducere PSD

Un nou termen in procesul in care Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, contesta actuala conducere a partidului, stabilita la Congresul din 29 iunie, este programat joi la Curtea de Apel Bucuresti. La termenul.

Lovitura pentru Liviu Dragnea in lupta cu PSD. Curtea de Apel Bucuresti a respins cererile fostului lider al social-democratilor

Un nou termen in procesul in care Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, contesta actuala conducere a partidului, stabilita la Congresul din 29 iunie, este programat joi la Curtea de Apel Bucuresti. La termenul.

Dragnea afla azi soarta contestatiei sale la actuala conducere a PSD

Un nou termen in procesul in care Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, contesta actuala conducere a p.

Codrin Stefanescu, mesaj de ziua lui Liviu Dragnea: Sa fii puternic, camarade! Te asteptam acasa

Codrin Stefanescu, fostul secretar alPSD in perioada in care Liviu Dragnea a fost presedintele partidului, a transmis un mesaj fostului lider, de ziua acestuia. Astazi e ziua lui de nastere! Iar prietenii nu.

Liviu Dragnea pierde procesul in care contesta actuala conducere a PSD

Curtea de Apel Bucuresti a respins, joi,solicitarea lui Liviu Dragnea de sesizare a Curtii de Justitie a Uniunii Europene si a Curtii Constitutionale in procesul in care contestat noua conducere a PSD.

Liviu Dragnea pierde definitiv un prim proces intentat din Penitenciarul Rahova

Curtea de Apel Bucuresti a respins solicitarea lui Liviu Dragnea de sesizare a Curtii de Justitie a Uniunii Europene si a Curtii Constitutionale in procesul in care a contestat noua conducere a PSD stabilita la Congresul organizat dupa incarcerarea sa.

Decizie de ultima ora! Liviu Dragnea a primit permisia de a iesi din inchisoare. Cand se va bucura fostul lider PSD de o zi de libertate

Liviu Dragnea a primit o veste buna in spatele gratiilor. Comisia de liberari i-a semnat cererea de a iesi din inchisoare, astfel ca fostul lider al PSD va fi din nou liber, pentru o zi. Acesta ar urma sa iasa din inchisoare saptamana viitoare. Liviu Dragnea a primit permisia de a iesi din inchisoare Liviu .

Seful DNA, despre dosarul Tel Drum - Liviu Dragnea, care treneaza de 2 ani: Probabil pana la sfarsitul anului va fi data o solutie

Procurorul-sef interimar al DNA, Calin Nistor, sustine, din nou, ca probabil pana la sfarsitul acestui an va fi data o solutie in dosarul Tel Drum, in care fostul lider PSD Liviu Dragnea este urmarit penal inca din noiembrie 2017 pentru constituirea unui grup infractional, abuz in serviciu si deturnarea de fonduri europene.

Liviu Dragnea aniverseaza 57 de ani in puscarie. Imagini unice cu fostul lider PSD in scoala generala

Liviu Dragnea a implinit 57 de ani. Fostul lider PSD isi aniverseaza ziua de nastere in Penitenciarul Rahova, unde isi ispaseste condamnarea de 3 ani si 6 luni de inchisoare din dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Social-democratii i-au trimis mai multe mesaje cu ocazia zilei de nastere. Liviu Dragnea aniverseaza 57 de ani in .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )