Libnet.ro
UNICEF

22:30

Un nou urs a fost lovit de o masina in Mures

Antena3 Antena3,
Un nou urs a fost lovit de o masina in Mures

Prefectul judetului Mures, Mircea Dusa, a declansat, joi seara, procedurile imediate de interventie dupa ce un urs a fost lovit de o masina pe DN 13E60, intre localitatile Gaiesti si Balauseri, acesta fiind al saselea urs implicat intr-un accident rutier in ultima vreme. continuă pe Antena3

UPDATE Ursul lovit de o masina in Mures este viu, anunta Prefectura

Ursul lovit joi seara de o masina, pe E60, in localitatea Gaiesti din judetul Mures este viu si a fost tranchilizat, informeaza Mediafax. Desi primele informatii furnizate de ISU Mures aratau ca ursul a murit in urma impactului, reprezentantii Prefecturii Mures au revenit spunand ca este viu.

Un alt urs a fost lovit de o masina pe un drum national

Un urs a fost lovit marti dimineata de o masina care circula pe DN 11, animalul, grav ranit, fiind transportat intr-o rezervatie din judetul Brasov, informeaza Inspectoratul Judetean de Politie IJP).

inca un urs a fost lovit de masina, luni seara S-a intamplat la doar 15 kilometri distanta de locul tragediei din weekend

Un alt urs a fost lovit, luni seara, de o masina. Incidentul a avut loc pe DN 13 A, la Ghindari, pe segmentul Praid-Balauseri, la doar 15 kilometri distanta de locul in care, in weekend, era impuscat un alt.

Accident dramatic pe DN 26. Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de masina

Un barbat de 66 ani a decedat la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) din Galati unde a fost adus dupa ce a fost lovit de o masina pe DN 26, se arata intr-un comunicat de presa transmis, joi, de Inspectoratul de.

Urs lasat in agonie dupa ce a fost lovit si impuscat. Ce spune Ministrul Mediului

Un urs a fost puternic lovit de o masina, sambata seara, pe un drum de la marginea localitatii Praid care duce inspre Sovata. Animalul a fost lasat mult timp sa agonizeze pe sosea fara ca autoritatile sa intervina prompt pentru salvarea sa. Dupa impactul puternic pe care l-a avut in urma coliziunii cu un autovehicul, .

Prefectul judetului Harghita spune ca a facut ceea ce a depins de el in cazul ursului accidentat de la Praid: Nu am nimic ce sa-mi reprosez

Prefectul judetului Harghita, Jean-Adrian Andrei, fata de care s-a demarat procedura de demitere de catre ministrului Afacerilor Interne in urma situatiei ursului accidentat de la Praid, a declarat luni, intr-o co.

Tragedie in Teleorman! Un biciclist a murit dupa ce a fost lovit de o masina

Un biciclist in varsta de 60 de ani, din comuna Branceni, a fost accidentat mortal, luni seara, de u.

Un pieton a fost lovit de tramvai, in Bucuresti! Barbatul a fost scos cu greu de sub garnitura tramvaiului

Un barbat a fost lovit de tramvai, luni seara, in zona Baba Novac din Bucuresti, informeaza Brigada Rutiera. Potrivit Brigazii Rutiere, este vorba despre un barbat in varsta de aproximativ 60 de ani,.

Urs lovit de masina in apropiere de Targu Secuiesc. E al patrulea caz grav in ultimele doar patru zile

Animalul a fost lovit de o masina in noaptea de luni spre marti si a fost transportat la Sanctuarul ursilor din Zarnesti, unde i se vor face investigatii amanuntite.

Covasna: Un urs lovit de o masina pe DN11 a fost tranchilizat si dus la Rezervatia Zarnesti

Un urs ranit dupa ce a fost lovit de o masina, pe DN 11, in judetul Covasna, a fost tranchilizat si dus la Rezervatia Zarnesti. Potrivit IPJ Covasna, accidentul s-a produs luni dimineata, pe DN 11, pe sensul de mers Targu Secuiesc - Brasov, transmite Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )