Libnet.ro
UNICEF

20:30

Trump aplica tarife suplimentare de 5% pentru importuri din China

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trump aplica tarife suplimentare de 5% pentru importuri din China

Presedintele american Donald Trump a raspuns vineri tarifelor anuntate de China pentru importuri din SUA de 75 de miliarde de dolari cu tarife suplimentare de 5% pentru produse chinezesti in valoare de 550 de miliarde de dolari, relateaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Oana Zavoranu, mesaj pentru fitoasele din online: Treceti la depilat si la pedichiura! Nu doar vara!

Oana Zavoranu a postat un mesaj dur, in stilul sau caracteristic, pe o retea de socializare, in care atrage atentia asupra ingrijirii imaginii fizice. Ea le taxeaza astfel pe cele care se afiseasca necorespunzator. Atentie baragladinele!!! De depilat ne depilam la maxim doua saptamani, si NU doar vara, scrie vedeta. Oana Zavoranu, mesaj pentru dive: .

China va impune noi tarife pentru produse din SUA

China a anuntat ca va impune noi tarife pentru bunuri importante din Statele Unite in valoare de 75 de miliarde de dolari si ca va reintroduce tarifele pentru automobilele americane, relateaza CNBC.

Guvernul va suplimenta fondurile pentru exproprierile din constructia autostrazii Sebes-Turda

Guvernul va adopta in sedinta de miercuri alocarea unei sume suplimentare pentru exproprierea unui imobil aflat pe coridorul unde va fi construit lotul 1 al autostrazii Sebes-Turda. Executivul va aproba si alocarea avansului de 2,5 milioane de dolari acordat de BIRD pentru Cartierul pentru Justitie, potrivit Mediafax.

Primarul din Comarnic ar vrea sa introduca viniete pentru masinile din Bucuresti si Ilfov De ce nu poate fi totusi aplicata masura

Primarul orasului Comarnic, una dintre localitatile puternic afectate de traficul de pe Valea Prahovei, ar dori sa introduca o taxa de acces vinieta pentru masinile din Bucuresti si Ilfov, similar cum primaria Capitalei doreste sa taxeze toate masinile care nu sunt inmatriculate in Bucuresti si Ilfov. Contactat de HotNews. ro, secretarul orasului a precizat insa ca administratia locala nu poate lua o astfel de masura intrucat DN1 nu tine de Comarnic, ci de Compania de Drumuri Nationale.

Competitie de programare pentru proiecte din sistemul bancar: Premii de 7.000 Euro

Open Banking Hackathon este o competitie dedicata celor pasionati de IT, banking si antreprenoriat, unde echipele vor trebui sa dezvolte solutii tehnologice pentru domeniul bancar. Organizatorii pun la bataie un premiu de 7000 de euro, din care 2. 000 euro cash si un grant de la Google Cloud in valoare de 5. 000 de euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )