Libnet.ro
UNICEF

20:15

O noua avarie la reteaua de termoficare din Capitala. Au ramas fara apa calda peste 250 de imobile

Hotnews Hotnews,
 O noua avarie la reteaua de termoficare din Capitala. Au ramas fara apa calda peste 250 de imobile

O noua avarie la reteaua de termoficare din Capitala. Peste 250 de blocuri si imobile din sectoarele 2, 4 si 5 nu au apa calda, in majoritatea cazurilor fiind vorba despre avarii la reteaua primara, potrivit informatiilor postate pe site-ul Companiei Municipale Termoenergetica, care sustine ca furnizarea apei ar urma sa fie reluata la ora 24. continuă pe Hotnews

Sute de blocuri din Bucuresti au ramas fara apa calda. Alexandru Burghiu, directorul Termoenergetica: Se realizeaza atat revizii la reteaua de termoficare, cat si revizii la centralele care produc energia termica (VIDEO)

Peste 250 de blocuri din Sectoarele 2, 4 si 5 au ramas fara apa calda, iar motivul inovat de responsabili este cel bine cunoscut, avarii la retea, dupa cum spun cei de la Compania Municipala.

Plecare soc din TV. Pandele a ramas fara cel mai important om. Ce s-a intamplat

La inceputul lunii martie, in sedinta CNA de la acea data, acorda licenta locala de emisie postului de televizune Metropola TV, post detinut de Primaria orasului Voluntari, prin principalii actionari, Consiliul Local Voluntari si echipa de fotbal FC Voluntari. Alexandru Cautis, al nici o zi de emisie, pleaca de la conducerea postului TV Astazi ar .

Situatie halucinanta in Capitala! Spitalul ramas fara medici infectionisti

Situatie disperata la spitalul CFR Witting din Capitala. Unitatea spitaliceasca este suport COVID, insa in plina pandemie a ramas fara medici infectionisti, epidemiologi, iar sectia ATI este inchisa.

Numarul donatorilor de plasma, din Capitala, s-a dublat in ultima saptamana. Ce conditii trebuie sa indeplineasca pacientii vindecati de COVID-19 (VIDEO)

Apelul medicilor catre pacientii vindecati de COVID-19 are efect! Numarul donatorilor de plasma, din Capitala, s-a dubalt in ultima saptamana. Oamenii care au trecut cu bine de virus au inteles ca pot.

Ludovic Orban: Primarii PSD din Capitala au risipit banii. Primaria Generala pur si simplu i-a aruncat pe apa Dambovitei (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca liberalii vin in fata bucurestenilor, la alegerile locale din 27 septmebrie, cu puternici candidati, echipe de specialisti pe diverse domenii si un portofoliu de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2839 seconds )