Libnet.ro
UNICEF

15:30

Noua avertizare ANM: Lapovita, ninsoare si vant puternic pana sambata dimineata, in Capitala

Hotnews Hotnews,
 Noua avertizare ANM: Lapovita, ninsoare si vant puternic pana sambata dimineata, in Capitala

Meteorologii au emis o noua prognoza speciala pentru Capitala, valabila pana sambata dimineata, interval in care vremea va fi deosebit de rece, cu ploi temporare. continuă pe Hotnews

Alerta in toata tara! Meteorologii anunta ploi, ninsori si vant puternic pana sambata

Vremea se raceste la nivelul intregii tari incepand de miercuri dupa-amiaza si se vor semnala precipitatii in special in partea de sud a tarii, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

VREMEA. Avertizare meteo de la ANM! Vant puternic in urmatoarele ore

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, o avertizare Cod galben de vant puternic, valabila pe durata orelor urmatoare in judetele Olt, Valcea, Dolj si.

COD GALBEN de vant puternic in Bucuresti

Meteorologii au emis, joi seara, o avertizare Cod galben de vant puternic, valabila in Bucuresti pan.

Prognoza meteo ANM, miercuri, 20 noiembrie. Vreme inchisa, cu ploi si ninsori. Vant puternic si ceata

Expertii meteo de la ANM au anuntat ca miercuri, 20 noiembrie, vom avea parte de vreme inchisa, cu ploi moderate cantitativ si ninsori, in unele zone, vant puternic pe crestele Carpatilor Meridionali si ceata dimineata si seara. Prognoza meteo ANM, miercuri, 20 noiembrie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au anuntat ca astazi, .

Alerta ANM! Cod galben de vant puternic in mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri dimineata, o serie de avertizari nowcasting Cod galben de vant, valabile in mai multe zone din Banat, Muntenia, Dobrogea si Oltenia. Astfel,.

Avertizare ANM pentru aceasta iarna. Nu s-a mai intamplat asa ceva in Romania de 100 de ani

Specialistii ANM au transmis ca va urma o iarna foarte grea, iar conditiile meteo nefavorabile isi vor face simtita prezenta pe intregul teritoriu. De asemenea, in 2019, ne vom confrunta cu cea mai grea iarna din ultimii 100 de ani, sustin meteorologii, dar si ca ne putem astepta la fenomene cat se poate de intense, .

Alerta de vreme rea a fost actualizata: Lapovita si frig accentuat in sudul tarii

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a actualizat informarea meteo emisa miercuri, anuntand pentru toata tara vreme deosebit de rece, ninsori la munte, precipitatii mixte si vant puternic, pana sambata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )