Libnet.ro
UNICEF

10:15

Alerta ANM! Cod galben de vant puternic in mai multe judete ale tarii

Antena3 Antena3,
Alerta ANM! Cod galben de vant puternic in mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri dimineata, o serie de avertizari nowcasting Cod galben de vant, valabile in mai multe zone din Banat, Muntenia, Dobrogea si Oltenia. Astfel,. continuă pe Antena3

FOTO Cod Galben de vant. Un panou publicitar doborat de rafale, pericol pentru slatineni

Pompierii militari au intervenit pentru degajarea componentelor unui panou publicitar distrus de vant. Rafalele au facut pagube in mai multe zone.

COD GALBEN de vant puternic in Bucuresti

Meteorologii au emis, joi seara, o avertizare Cod galben de vant puternic, valabila in Bucuresti pan.

VREMEA. Avertizare meteo de la ANM! Vant puternic in urmatoarele ore

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, o avertizare Cod galben de vant puternic, valabila pe durata orelor urmatoare in judetele Olt, Valcea, Dolj si.

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara, miercuri dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri dimineata, mai multe avertizari Cod galben de ceata si vizibilitate redusa, valabile pe durata orelor urmatoare in cinci judete din centrul si.

Noua avertizare ANM: Lapovita, ninsoare si vant puternic pana sambata dimineata, in Capitala

Meteorologii au emis o noua prognoza speciala pentru Capitala, valabila pana sambata dimineata, interval in care vremea va fi deosebit de rece, cu ploi temporare.

Prognoza meteo ANM, miercuri, 20 noiembrie. Vreme inchisa, cu ploi si ninsori. Vant puternic si ceata

Expertii meteo de la ANM au anuntat ca miercuri, 20 noiembrie, vom avea parte de vreme inchisa, cu ploi moderate cantitativ si ninsori, in unele zone, vant puternic pe crestele Carpatilor Meridionali si ceata dimineata si seara. Prognoza meteo ANM, miercuri, 20 noiembrie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au anuntat ca astazi, .

Cod galben de ceata densa in 14 judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti dimineata, avertizari nowcasting Cod galben de ceata densa si vizibilitate redusa, valabile pe durata orelor urmatoare in 14 judete din Transilvania, Muntenia si Oltenia.

Alerta ANM! Vremea rea a pus stapanire pe Romania. Cand scapam de aerul polar

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta o noua prognoza. Din pacate, vestile nu sunt prea bune. Conform temperaturilor, vremea rea a pus stapanire pe Romania. Alerta ANM! Vremea rea a pus stapanire pe Romania Prognoza meteo pentru azi indica vreme rea. Specialisii au anuntat un val de aer polar care a pus stapanire .

A facut mai multe victime decat ebola: cat de periculos este pojarul in 2019

Multe dintre afectiunile pe care le-ai avut in copilarie si pentru care, s-ar putea la un moment dat sa te fi vaccinat, sunt mai periculoase ca niciodata in 2019. Pojarul este cel mai bun exemplu. Cand erai mic, s-ar putea sa fi avut pojar sau varsat de vant. Stiai ca boala cu pricina este periculoasa .

Sindicatul Europol: Un barbat inarmat cu un cutit ce avea lama de peste 30 de cm a atacat mai multe persoane intr-o zona aglomerata a Bucurestiului VIDEO

Sindicatul Europol a anuntat, vineri seara, pe pagina de Facebook, ca un barbat inarmat cu un cutit cu lama de peste 30 de centimetri a atacat mai multe persoane intr-o zona aglomerata a municipiului Bucuresti. Doi politisti rutieri au intervenit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3045 seconds )