Libnet.ro
UNICEF

13:15

Noua bursa de marfuri in Egipt, din 2021

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Noua bursa de marfuri in Egipt, din 2021

Pe aceasta piata vor fi tranzactionate contracte pe grau, uleiuri vegetale, zahar si orez Egiptul va avea, din prima jumatate a anului 2021, o bursa de marfuri care va comercializa initial grau, uleiuri, zahar si orez, potrivit Reuters. Egiptul, cel mai mare importator de grau din lume, a creat aceasta bursa ca sa le ofere protectie micilor fermieri si producatorilor locali, dar si pentru a pune stocurile acestora la dispozitia pietei extinse, potrivit autoritatilor. continuă pe Ziarul Bursa

Anul scolar 2020-2021. Noua regula pentru elevii din Romania. Anuntul lui Orban

Noul an scolar 2020-2021 sta sa inceapa, iar emotiile sunt mari, atat pentru parinti si elevi, cat si pentru oficialii care au luat decizia de a redeschide institutiile de invatamant. in acest context, premierul Ludovic Orban a vorbit despre noile masuri care vor fi introduse in scoli. Vor fi camere web in toate clasele si .

Noua metoda a hotilor din Romania. Este cunoscuta de zeci de ani, dar acum este folosita din nou

O metoda destul de simpla de inselaciune, careia ii cadeau in capcana romanii cu ceva timp in urma a ajuns sa fie din nou la moda. Este vorba despre o metoda pe care multi o stiu, si care a fost folosita de curand. Care este noua metoda a hotilor din Romania Metoda ghiulului a fost .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3445 seconds )