Libnet.ro
UNICEF

06:30

Noua metoda a hotilor din Romania. Este cunoscuta de zeci de ani, dar acum este folosita din nou

Playtech Playtech,
Noua metoda a hotilor din Romania. Este cunoscuta de zeci de ani, dar acum este folosita din nou

O metoda destul de simpla de inselaciune, careia ii cadeau in capcana romanii cu ceva timp in urma a ajuns sa fie din nou la moda. Este vorba despre o metoda pe care multi o stiu, si care a fost folosita de curand. Care este noua metoda a hotilor din Romania Metoda ghiulului a fost . continuă pe Playtech

Hobby-urile preferate ale barbatilor din Romania

Viata majoritatii persoanelor din Romania este, de regula, destul de incarcata, mai ales ca multe di.

Romania este in pericol sa incalce normele europene privind gestionarea deseurilor

Romania este in pericol sa incalce normele europene privind gestionarea deseurilor, intrucat nu mai .

MARIUS CONSTANTIN BUDAI: Fiecare zi ce trece reconfirma ca 2020 este Anul Negru al invatamantului din Romania

Deputatul PSD de Botosani, Marius Constantin Budai a afirmat pe pagina personala de Facebook ca anul curent este Anul Negru al invatamantului din Romania.

Imaginea virala cu Andreea Esca. Cum a indraznit sa apara in fata fanilor. Nu multe vedete din Romania ar avea curajul asta

Ca este una dintre cele mai curajoase vedete din Romania nu mai este pentru nimeni un secret. Imaginea virala cu Andreea Esca. Iata cum a aparut in fata fanilor vedeta de la PRO TV! Andreea Esca, imagine virala de ziua ei in urma cu doar cateva zile, Andreea Esca a sarbatorit, alaturi de familie si .

S-a semnat contractul. Cand este gata autostrada din Romania

CNAIR Cmpania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntat, sambata, semnarea contractului pentru proiectarea si executia tronsonului de autostrada Nusfalau- Suplacu de Barcau, conform unui comunicat remis Agerpres. Cand este gata autostrada din Romania Acest contract are o valoare de 384,1 milioane de lei, fara TVA, fiind semnat cu antreprenorul Nurol Insaat Ve .

Orasul din Romania care are doar transport electric. I-a luat fata Bucurestiului

In acest articol vo vom vorbi despre primul oras din Romania cu transport public 100% electric. Probabil v-ati fi asteptat ca acesta sa fie Bucurestiul, insa Capitala este inca pe lista de asteptare. Marele anunt a fost facut de Costel Alexe, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor. Mai multe detalii, in continuare. Primul oras din Romania .

Serios? Da Guvernul bani? Toti intreaba domne, dar nimeni nu vine sa puna umarul. Cum vor face scoala online cateva localitati rosii din Romania

Nu s-a primit niciun ban. Da Guvernul bani? Serios, chiar da? Pai si noi ce trebuie sa facem? Unde sa ne adresam?, ma intreaba contabila scolii din Ungureni, judetul Bacau. Initial, am crezut ca femeia face vreo gluma, ca doar se preface surprinsa, urmand sa-mi spuna ca a vrut sa faca o farsa si ca Primaria e pregatita de inceperea scolii. Urma apoi sa radem amandoi de cat de reusita a fost farsa, sa mai pun 2-3 intrebari despre cum se vor descurca copiii si la final sa ne uram succes. Dar, nu. Contabila chiar nu stia ca se dau bani, nu stia nici cati copii vor incepe anul, dar macar m-a pus in legatura cu institutia de invatamant, de unde ne putem lua datele. Asa ca am sunat. Ungureni este una din cele 49 de localitati rosii din Romania unde scoala ar trebui sa se faca online. Numai ca sute de copii nu au nici macar un telefon mobil.

Orasul din Romania care e asaltat de turisti, zilnic. E pe lista celor mai bune destinatii din Europa in 2020

Un oras din Romania se numara printre cele mai frumoase 20 de destinatii din Europa pentru anul 2020, potrivit Forbes. Jurnalistii americani il considera urmatoare destinatie trendy, fiind laudat pentru cultura si gastronomie. Despre ce oras este vorba, afati in randurile de mai jos. Orasul din Romania care a intrat pe lista celor mai bune .

Orasul din Romania mai mare decat Bucuresti, Cluj si Timisoara la un loc. Putini romani au auzit de el

In Romania exista un oras care este mai mare ca Bucurestiul, Timisoara si Clujul la un loc. Potrivit recensamantului facut in anul 2011, in Romania exista 265 de orase. Dupa cum probabil se stie, cele mai mari orase din tara noastra, in functie de numarul de locuitori, sunt Bucurestiul, cu 1. 425 de locuitori, Cluj-Napoca, care .

Site-uri de masini second hand din Romania si din strainatate. De unde iti poti cumpara autoturisme rulate

La prima vedere, autoturismele second-hand pot fi o afacere profitabila. Achizitionarea unui vehicul nou sau uzat este o decizie importanta. Din punct de vedere financiar, cat si in ceea ce priveste timpul petrecut in masinile noastre, conteaza. Site-uri de masini second hand din Romania Fie ca sunteti in cautarea unei masini compacte ieftine, a unui .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )