Libnet.ro
UNICEF

20:45

O noua cursa low-cost va fi operationala de pe aeroportul din Oradea

Adevărul Adevărul,
O noua cursa low-cost va fi operationala de pe aeroportul din Oradea

O noua ruta aeriana va fi operata de pe aeroportul international Oradea. Din toamna acestui an, se va zbura catre orasul catre orasul Memmingen, Germania. continuă pe Adevărul

Dacian Ciolos, o noua ipostaza de MODESTIE. Fostul premier, fotografiat, din nou, la bordul unei curse low-cost (FOTO)

Dacian Ciolos face ce face si reuseste sa atraga, din nou, admiratia romanilor. Dupa ce in timpul mandatului sau de premier, acesta a fost surprins calatorind cu un avion low-cost, tehnocratul.

Omul judeca prea usor, nu cunoaste sentimentele inimii. Preotul care l-a inmormantat pe interlopul din Oradea, despre gestul lui Adrian Hladii

Barbatul din Oradea care a ucis o tanara dupa ce ar fi surprins-o cu un alt barbat a fot inmormantat marti. Adrian Hladii a murit dupa ce s-a aruncat de la etaj, in incercarea de.

SOCANT: Un politist ar fi distribuit IMAGINI EXPLICITE cu tanara din Oradea impuscata in cap (FOTO)

Au iesit la lumina noi informatii despre Dalia Duca, tanara de 24 de ani din Oradea, care a fost impuscata in cap miercurea trecuta, alaturi de iubitul ei, si despre ancheta demarata pentru.

Bolojan despre o candidatura la sefia PNL:Este greu sa conduci un partid din Oradea

Primarul din Oradea, Ilie Bolojan, a confirmat, duminica, la Digi24, ca au existat discutii legate de o candidatura a sa la presedintia PNL, insa nu are intentia, in acest moment, sa candideze intrucat este greu ca cineva sa conduca partidul din afara Capitalei, iar organizatiile cu rezultate bune la alegeri inca nu s-au pronuntat asupra candidatului pe care il sustin, transmite News. ro.

UPDATE Principalul suspect in cazul crimei din Oradea a murit dupa ce s-a aruncat pe geam de la etajul al patrulea

Principalul suspect in cazul uciderii unei tinere de 24 de ani si ranirii unui alt barbat a murit, sambata seara, la spital, din cauza ranilor grave suferite, dupa ce a sarit de la etajul al patrulea al unui apartament dintr-un bloc din Oradea, unde anchetatorii intrasera cu mandat de perchezitie ca sa-l prinda pe presupusul criminal.

UPDATE Avion prabusit pe aeroportul din Sudan: 14 pasageri sunt raniti

Un avion care apartine unei mici companiei aeriene sudaneze s-a prabusit luni pe aeroportul din orasul Wau din nord-vestul tarii, in timp de ce pregatea sa aterizeze, cativa pasageri fiind raniti, anunta Reuters. AFP scrie ca numarul ranitilor este de 14 persoane. UPDATE: Pe de alta parte, tabloidul britanic Daily Mirror sustine ca 44 de pasageri si-au pierdut viata in urma prabusirii avionului, insa informatia nu este confirmata oficial.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc: Cursele interne ale Tarom si ale companiilor low cost ar putea reveni pe Aeroportul Baneasa

Din cauza supraaglomerarii Aeroportului Henri Coanda Baneasa, cursele interne ale Tarom ar putea reveni pe Baneasa, de unde au fost mutate in 2001, prin decizia ministrului Transporturilor de la acea vreme Miron Mitrea. O spune, in exclusivitate pentru Romania libera, actualul ministru, Razvan Cuc. Pe larg, in interviul acordat Romaniei libere.

FOTO+VIDEO. Franta, in alerta. Aeroportul din Orly: Un barbat a fost impuscat mortal de politie, dupa ce a incercat sa ia pistolul unui militar din fortele speciale Sentinelle. Aeroportul a fost evacuat, iar traficul aerian a fost intrerupt

Doua incidente au avut loc, sambata dimineata, in Franta, fiind implicat un barbat care, mai intai, ar fi ranit un politist, in timpul unui control rutier, la nor de Paris. Apoi,el a incercat sa-i fure arma unui militar din cadrul fortelor speciale Sentinelle, pe aeroportul parizian Orly, agresorul fiind impuscat mortal, iar aeroportul inchis, scrie presa franceza.

FOTO+VIDEO. Franta, in alerta. Aeroportul din Orly: Un musulman radicalizat a fost impuscat mortal de politie, dupa ce a incercat sa ia pistolul unui militar din fortele speciale Sentinelle. Aeroportul a fost evacuat, iar traficul aerian a fost intrerupt

Doua incidente au avut loc, sambata dimineata, in Franta, fiind implicat un barbat care, mai intai, ar fi ranit un politist, in timpul unui control rutier, la nor de Paris. Apoi,el a incercat sa-i fure arma unui militar din cadrul fortelor speciale Sentinelle, pe aeroportul parizian Orly, agresorul fiind impuscat mortal, iar aeroportul inchis, scrie presa franceza.

FOTO+VIDEO. Incident pe aeroportul din Orly: Un barbat a fost impuscat mortal de politie, dupa ce a incercat sa ia pistolul unui militar. O parte a aeroportului din Paris a fost evacuata

Un barbat a fost impuscat mortal, dupa ce a incercat sa ia arma unui militar, pe aeroportul Orly, in Paris, au anuntat autoritatile franceze, conform BBC News.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )