Libnet.ro
UNICEF

19:15

O noua editie in Romania pentru una dintre cele mai mari conferinte de securitate cibernetica

Adevărul Adevărul,
O noua editie in Romania pentru una dintre cele mai mari conferinte de securitate cibernetica

DefCamp ajunge la editia a saptea anul acesta si in anii de pana acum a crescut pana la nivelul de a fi cea mai importanta conferinta din Europa Centrala si de Est. continuă pe Adevărul

Criza de anestezice la Spitalul Judetean Brasov. Liderul ANPP: Ministerul Sanatatii e unul dintre cele mai blocate din cauza unor functionari care sunt greu de dezlipit de pe scaun, sunt rupti de realitate, dar fac politica de sanatate (VIDEO)

Spitalul Judetean Brasov a anuntat medicii unitatii ca, in perioada 11-14 iulie, vor fi sistate toate operatiile pentru pacientii cu afectiuni cronice deoarece spitalul este in criza de anestezice,.

Una dintre cele mai importante conferinte europene despre securitatea informatica revine in Bucuresti

DefCamp, cea mai importanta conferinta despre securitate informatica din Europa Centrala si de Est, ajunge la o noua editie anul acesta, care va fi organizata in Bucuresti, pe 10 si 11 noiembrie 2015. DefCamp reuneste antreprenori, specialisti in securitate cibernetica, dezvoltatori, dar si oameni care vor sa joace rolul de hacker, testandu-si cunostintele pe echipamentele [].

FOTO VIDEO Una dintre cele mai spectaculose portiuni de autostrada din Romania, la poalele muntilor Poiana Ruscai

Pana la finalul acestui an, se asteapta deschiderea unei portiuni din lotului 2 al Autostrazii Vestului, intre Lugoj si Deva. Lucrarile sunt avansate.

Epstein, firma care a gestionat constructia Mega Mall si AFI Cotroceni, inchide birourile din Romania

Epstein, una dintre cele mai mari firme de project management la nivel local, a decis sa paraseasca piata din Romania, din lipsa de proiecte, urmand sa isi concentreze activitatea pe proiectele din Israel, acolo unde compania este implicata in 130 de.

Cum preparam cele mai pufoase clatite: sapte greseli care ne impiedica sa obtinem un desert perfect

Clatitele reprezinta unul dintre cele mai gustoase si rapide deserturi. Servite cu dulceata, ciocolata, miere sau nuci sau cu sortimentul favorit de inghetata, acestea pot reprezenta un motiv de bucurie pentru orice pofticios. Reteta unui astfel de preparat este foarte simpla, insa cateva greseli ne pot sabota realizarea celor mai gustoase clatite.

Bataie cu sangria si petrecareti dezbracati dansand in plina strada, la unul dintre cele mai cunoscute festivaluri din lume

Femei in sanii goi, bataie cu vin spiritul liber al participantilor si lipsa inhibitiilor au dat startul unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume.

Sfaturi de vacanta: cele mai frumoase lacuri de pescuit din judetul Buzau

Buzaul are cateva dintre cele mai mai atractive zone de pescuit din nordul Munteniei. Daca ii intrebi pe pescarii buzoieni care sunt cele mai bune locuri de pescuit, acestia iti recomanda cel putin cinci locuri amenajate special, atat la munte, cat si in zona de campie, unele avand chiar si locuri de cazare. Tarifele variaza intre 30 si 50 de lei pe zi.

Cinci dintre cele 11 termocentrale existente in Romania, printre cele mai poluante

Cinci dintre cele 11 termocentrale existente in prezent in Romania figureaza in Top 30 termocentrale cu cel mai mare impact asupra sanatatii, releva un raport realizat de mai multe organizatii de mediu, publicat marti de Greenpeace Romania.

Cantareata Ciara s-a casatorit. De ce nu a mai fost Serena Williams domnisoara de onoare la nunta bunei sale prietene

Cantareata Ciara si logodnicul ei, jucatorul de fotbal american Russell Wilson, s-au casatorit, la Castelul Cheshire, din Marea Britanie, insa una dintre cele mai bune prietene ale miresei, jucatoare de tenis Serena Williams, nu a fost prezenta la eveniment.

Israelul si Egiptul se bucura de cea mai buna perioada din istorie (VIDEO)

Dupa decenii de razboi, intre Israel si Egipt, cu privire la dezvoltarea regiunii, s-a ajuns in prezent la o alianta complexa. Aceasta este una dintre cele mai bune vremurilor pe care le-am avu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )