Libnet.ro
UNICEF

05:30

O noua gafa marca Viorica Dancila. Sefa PSD vede presedinti la patrat

România Liberă România Liberă,
O noua gafa marca Viorica Dancila. Sefa PSD vede presedinti la patrat

Prezidentiabila si sefa PSD a comis-o din nou, in stilul ei caracteristic, de data aceasta dand dova. continuă pe România Liberă

Vot PSD alegeri prezidentiale 2019. Ce judete au votat majoritar cu Viorica Dancila

Alegeri prezidentiale 2019. Votul masiv in Diaspora a adus ingrijorare in casa PSD, dar a si demonstrat partidului cine sunt fideli culorii rosii. Ce judete au votat majoritar cu Viorica Dancila? Vot PSD alegeri prezidentiale 2019. Ce judete au votat majoritar cu Viorica Dancila? Primul tur al alegerilor prezidentiale 2019 s-a incheiat duminica seara, 10 .

Viorica Dancila anunta ca PSD va depune motiune de cenzura impotriva guvernului Orban. Cand o va inainta

La doar doua zile dupa ce a trecut de primul tur al alegerilor prezidentiale, obtinand accesul in turul 2, alaturi de Klaus Iohannis, Viorica Dancila anunta ca PSD va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban. Liderul social-democrat sustine ca partidul pe care il conduce va face o opozitie foarte activa si acuza PNL ca .

Viorica Dancila anunta ca PSD va depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Viorica Dancila, a confirmat, marti seara, posibilitatea ca PSD sa depuna, in luna februarie a anului viitor, o motiune de cenzura impotriva guvernului liberal condus de Ludovic Orban.

Viorica Dancila, mesaj transant la adresa lui Klaus Iohannis: Poate nu are ce justifica nici pentru cinci luni

Viorica Dancila, candidata PSD la prezidentiale, a explicat ca vor fi consecinte pentru societatatea romaneasca, din prismaacestui gest al presedintelui nedemocratic de a nu accepta nicio dezbatere. in.

Ce probleme are Gigi Becali dupa ce a JIGNIT-O pe Viorica Dancila: Nu este la prima abatere! Oamenii confunda religia cu prostia

Gigi Becali are din nou probleme. De aceasta data, dupa ce a jignit-o pe Viorica Dancila, prezidentiabilul PSD. Patronul FCSB ar puta fi convocat la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, dupa.

Viorica Dancila, ironii la adresa lui Klaus Iohannis. il combate cu propriile sale declaratii

Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, il ironizeaza pe contracandidatul sau Klaus Iohannis cu propriile sale declaratii. in campania electorala din 2014, Iohannis ii reprosa lui.

Viorica Dancila: Domnul Iohannis traieste in alta lumne, se vede stapan in stratosfera. Ce ar vrea liderul PSD sa dezbata cu Klaus Iohannis

Miercuri seara, in cadrul unei conferinte de presa, presedintele PSD, Viorica Dancila, si-a reluat invitatia la dezbatere adresata presedintelui Klaus Iohannis si i-a prezentat acestuia si o lista de teme.

Viorica Dancila: Domnul Iohannis traieste in alta lume, se vede stapan in stratosfera. Ce ar vrea liderul PSD sa dezbata cu Klaus Iohannis

Miercuri seara, in cadrul unei conferinte de presa, presedintele PSD, Viorica Dancila, si-a reluat invitatia la dezbatere adresata presedintelui Klaus Iohannis si i-a prezentat acestuia si o lista de teme.

Continua SCANDALUL in PSD. Viorica Dancila i-a convocat pe BARONII LOCALI

Scandalul din PSD este departe de a se fi incheiat. Viorica Dancila i-a convocat pe baronii locali in sedinta, miercuri, de la ora 17. Dupa ce ieri s-a lasat cu jigniri si plansete, sefa PSD a hotarat.

Dancila pune tunurile pe Iohannis. Sefa PSD reia teoria statului paralel

Candidatul PSD la prezidentiale, Viorica Dancila, a sustinut joi ca seful statului, Klaus Iohannis, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )