Libnet.ro
UNICEF

19:31

Pe ce noua jucarie a cheltuit Rafael Nadal 5 milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Pe ce noua jucarie a cheltuit Rafael Nadal 5 milioane de euro

Conform businessinsider. com, actualul numar 2 in clasamentul ATP, Rafael Nadal, si-a cumparat un nou yacht de lux. continuă pe Adevărul

POTRIVIT INS, IN PRIMELE PATRU LUNI ALE ANULUI: Importurile de tractoare au depasit 230 milioane euro

Tara noastra a importat, in primele patru luni ale acestui an, tractoare in valoare de 230,462 milioane euro, in scadere cu 3% fata de perioada similara din 2018 237,427 milioane euro), conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica.

COMPANIA MUNICIPALA STRAZI, PODURI SI PASAJE BUCURESTI: Licitatie de pana la 2,5 milioane euro pentru colectarea deseurilor

Compania Municipala Strazi, Poduri si Pasaje Bucuresti, aflata sub autoritatea Consiliului General al Municipiului Bucuresti, a lansat o licitatie de pana la 11,65 milioane lei 2,5 milioane euro), fara TVA, pentru achizitia de servicii de colectare si transport deseuri provenite de la constructii si demolari, potrivit unui anunt publicat pe platforma online SICAP.

78,23 milioane euro pentru alimentarea permanenta cu apa a localitatilor de pe litoral

Alimentarea permanenta cu apa potabila a localitatilor de pe litoralul romanesc constituie provocarea recenta a SC RAJA SA, singurul operator regional de apa de la tarmul Marii. in acest sens, conducerea companiei publice a pregatit un proiect, in valoare de peste 78,2 milioane euro, din fonduri europene, prin care doreste sa asigure alimentarea continua cu apa potabila a 13 localitati situate pe litoralul tarii noastre, intre Constanta si 2 Mai. Un element important este faptul ca localitatile respective vor beneficia de alimentare din doua surse alternative - Medgidia si Constanta, pentru ca, in cazul in care una dintre ele va avea probleme, alimentarea cu apa sa continuie.

IN MAI PUTIN DE UN AN DE LA LANSARE, Fondul Morphosis Capital Fund I a atins pragul de 50 milioane euro

Morphosis Capital Fund I vrea sa investeasca intre 5 si 15 milioane de euro in companii care opereaza in sectorul bunurilor de larg consum, cel al serviciilor medicale, sectorul tehnologic si in serviciile business-to-business Fondul de private equity Morphosis Capital Fund I a atins pragul de 50 de milioane de euro la mai putin de un an de la lansarea sa pe piata, a anuntat compania printr-un comunicat.

OTP - 318 milioane euro pentru subsidiara din Republica Moldova a Societe Generale

Grupul ungar OTP Bank a achizitionat de la Societe Generale 96,69% din actiunile bancii Mobiasbanca din Republica Moldova, valoarea tranzactiei ridicandu-se la 1,5 miliarde lei 318 milioane de euro), informeaza MOLDPRES si site-ul emerging-europe. com.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )