Libnet.ro
UNICEF

12:15

78,23 milioane euro pentru alimentarea permanenta cu apa a localitatilor de pe litoral

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
78,23 milioane euro pentru alimentarea permanenta cu apa a localitatilor de pe litoral

Alimentarea permanenta cu apa potabila a localitatilor de pe litoralul romanesc constituie provocarea recenta a SC RAJA SA, singurul operator regional de apa de la tarmul Marii. in acest sens, conducerea companiei publice a pregatit un proiect, in valoare de peste 78,2 milioane euro, din fonduri europene, prin care doreste sa asigure alimentarea continua cu apa potabila a 13 localitati situate pe litoralul tarii noastre, intre Constanta si 2 Mai. Un element important este faptul ca localitatile respective vor beneficia de alimentare din doua surse alternative - Medgidia si Constanta, pentru ca, in cazul in care una dintre ele va avea probleme, alimentarea cu apa sa continuie. continuă pe Ziarul Bursa

Fondul de investitii Morphosis Capital ajunge la un buget de 50 milioane Euro pentru finantarea IMM-urilor romanesti

Fondul de private equity Morphosis Capital Fund I, fondat de 4 antreprenori romani, a atins pragul de 50 de milioane de euro la mai putin de un an de la lansarea sa pe piata. Bugetul este destinat IMM-urilor locale ce activeaza in patru sectoare.

OTP - 318 milioane euro pentru subsidiara din Republica Moldova a Societe Generale

Grupul ungar OTP Bank a achizitionat de la Societe Generale 96,69% din actiunile bancii Mobiasbanca din Republica Moldova, valoarea tranzactiei ridicandu-se la 1,5 miliarde lei 318 milioane de euro), informeaza MOLDPRES si site-ul emerging-europe. com.

INCEPAND DE ASTAZI, AFIR aloca 45,9 milioane euro pentru dezvoltarea fermelor mici

13,7 milioane de euro, disponibili doar pentru fermele din zona montana, conform institutiei * Adrian Chesnoiu, directorul general AFIR: Din pacate, raportat la nevoia de finantare a micilor fermieri, fondurile sunt insuficiente * Potrivit Agentiei, in aceasta noua sesiune, 3. 060 de fermieri vor beneficia de finantare prin PNDR cate 15. 000 de euro) Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) a anuntat lansarea sesiunii de primire a solicitarilor de finantare pentru dezvoltarea fermelor mici, prin submasura 6. 3 din Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020 PNDR 2020).

Fonduri europene 2019: Max. 600.000 Euro - Max. 1,5 milioane Euro pentru SRL, PFA si alte firme ce produc sucuri, gem, cidru, tuica. Ghidul solicitantului

Firmele romanesti, de la microintreprinderi pana la cele mari, organizate ca SRL, PFA si in alte forme, pot obtine, in 2019, noi fonduri europene cu limite maxime de la 600. 000 de euro pana la 1,5 milioane de euro, pentru afaceri cu procesarea fructelor. Sucuri naturale, gemuri, bauturi alcoolice slabe, ca cidrul, sau tari, precum tuica romaneasca, vor putea fi produse cu banii europeni din submasura 4. 2a, pentru care statul tocmai a publicat Ghidul solicitantului pe anul 2019.

Sprijin financiar de peste 10 milioane de euro pentru implementarea Acordului de Asociere

Guvernul de la Chisinau aprobat marti, 23 iulie, negocierea si semnare Acordului de finantare Suport pentru implementarea Acordului de Asociere RMUE, transmite IPN.

UE isi reia sprijinul bugetar acordat Republicii Moldova si aloca aproape 15 milioane de euro

Comisia Europeana a reluat marti sprijinul bugetar acordat Republicii Moldova, alocand suma de 14,54 milioane de euro pentru a sustine punerea in aplicare a Acordului de liber schimb UE-Moldova, finantarea programelor de educatie si formare profesionala si punerea in aplicare a Planului de actiune pentru liberalizarea regimului de vize.

Gabriela Firea a anuntat semnarea contractului de 138 milioane de euro pentru Arena Polivalenta

Arena Polivalenta din Capitala, care va fi cea mai mare de acest gen din Romania cu o capacitate de 20. 000 de locuri, va fi realizata de Trustul de Constructii metropolitane si va costa aproximativ 138 milioane de euro cu TVA, anunta Gabriela Firea, contractul fiind semnat joi.

POTRIVIT INS, IN PRIMELE PATRU LUNI ALE ANULUI: Importurile de tractoare au depasit 230 milioane euro

Tara noastra a importat, in primele patru luni ale acestui an, tractoare in valoare de 230,462 milioane euro, in scadere cu 3% fata de perioada similara din 2018 237,427 milioane euro), conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica.

Proiect din fonduri europene in valoare de peste 2 milioane de euro pentru modernizarea policlinicii Spitalului Blaj

Ambulatoriul Spitalului Municipal din Blaj va fi complet transformat, in decurs de doi ani, printr-un nou proiect european. Luni, 22 iulie, la sediul ADR Centru din Alba Iulia, a avut loc semnarea contractului de finantare pentru proiectul Extindere si dotare Ambulatoriu Spital Municipal Blaj, in valoare totala de peste 10 milioane lei.

CNAS, achizitie in regim de urgenta. Institutia ofera 900 de euro pentru mentenanta pe 3 zile a bazelor de date Oracle

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate a lansat o invitatie de participare pentru a cumpara, pentru o perioada de 3 zile, servicii de mentenanta reactiva si suport tehnic pentru baza de date Oracle instalata si utilizata la nivelul Platformei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )