Libnet.ro
UNICEF

12:30

O noua zi libera pentru romani! Bugetarii s-ar putea bucura si de o alta minivacanta

Antena3 Antena3,
O noua zi libera pentru romani! Bugetarii s-ar putea bucura si de o alta minivacanta

Romanii s-ar putea bucura de inca ozi libera, care ar putea deveni chiar o minivacanta. Un proiect de lege a fost initiat de un grup de parlamentari, care doresc ca sarbatoarea inaltarii Domnului sa. continuă pe Antena3

Canada a impus o limita de cereri de azil pentru romani. Vizele ar putea fi reintroduse

Canada a impus o limita de cereri de azil pentru romani. Guvernul de la Ottawa a anuntat ca depasirea plafonului ar putea duce la reintroducerea vizelor. Masura luata de statul canadian in conditiile in.

BREXIT: Decizia care poate schimba TOTUL pentru romani! Englezii ar putea fi chemati din nou la URNE

Miliardarul George Soros a afirmat ca Uniunea Europeana se afla intr-o criza existentiala, mentionand trei probleme presante: migratia, austeritatea si dezintegrarea teritoriala. El a exemplificat.

Mai multi deputati vor inca o zi libera pentru romani, de inaltarea Domnului

Mai multi deputati PNL, un parlamentar USR si unul UDMR au depus, luni, la Senat, un proiect care prevede ca inaltarea Domnului sa fie declarata zi libera, afirmand ca aceasta zi reprezinta un act de deplina incununare a misiunii de mantuire si eliberare a omului de sub pacat.

E OFICIAL: inca o ZI LIBERA pentru bugetari! Propunere SURPRIZA

Mai multi deputati PNL, un parlamentar USR si unul UDMR au depus, luni, la Senat, un proiect care prevede ca inaltarea Domnului sa fie declarata zi libera. inaltarea Domnului, act de deplina incununare.

Lavanda, o afacere profitabila pentru romani

Afacerile cu lavanda au castigat tot mai mult teren printre romani. Investitia este mica raportata la profitul care poate fi obtinut de pe urma acestor plante, asa ca nu e de mirare ca investitorii s-au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2348 seconds )